Цена-качество си отговаря ,с изключение на стаята, в която ни настаниха ,супер малка и неуютна ,без тераса.
Чудесно местоположение и вкусна храна.
Стаите са ужасно малки. Също и тоалетната. Мивката е около педя и половина. Няма сешоари и не предлагат и на рецепцията.
Басейна и градината са хубави. Много приятна и прохладна зеленина.
Има игрална зала във фоаето.
Паркинга се заплаща допълнително.
Храната е сравнително добра. За закуска е малко еднообразна. Но на обед и вечеря има избор. Персонала, който изнася чиниите не е много приятен като изключим една от по-младите жени. Обсъждат гостите постоянно и коментират пред вас за неизядена
Топ локация-няма и 2мин. от плажа, за съжаление свободната зона е ограничена на мах - много хора на куп, един върху друг.
Малко занемарени стаи, имат нужда от освежаване. Като цяло базата е чиста, всеки ден се изхвърля боклук, сменят се кърпи на втория ден, чаршафи на трети ден. Храната разнообразна и вкусна. Около басейна е чисто.
Почивката ни беше ок - 13.08.21г.
Бях на това място със семейството ми! Неотзивчив, нелюбезен и през цялото време сърдит персонал. Храната е под всякаква критика, сервират една и съща храна всеки ден, която е преработената от предния ден, останала не изядена такава! Основно ориз! На закуска имат наглостта да предлагат останалото подобие на супа от предишния обяд! Никакви десерти, единствено плод, като праскови които са изгнили и пъпеш който вече е ферментирал! Най лошата ни почивка.
Това,което интересува всеки потребител е чистота-6,локация-6,храна-6.Всичко това аз открих в този хотел.Имам препоръка към собствениците,тязи прекрасна градина не я занемарявайте.Сложете малко повече лампи и пачистете излишните шубраци.
Orlin 5
Локацията е супер ,храната е добра за звездите на хотела и за парите си
Стар хотел не в много добро състояние,но добро местоположение до плажа е и храната беше вкусна..
За втори път посещавам хотела. Единствено стаите са малко малки, но пък климатика си работи, банята е добра. Локация 10 от 10,храната може да не е мн разнообразна но пък мн вкусна. Басейна и местото около него е мн мн приятно
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)