Отзиви от клиенти за Хотел Армира:
Всички оферти
Добро обслужване. Чист и поддържан хотел.Добро място за семейства с малки деца .
Прекрасни условия, обслужване и храна ! Много сме доволни и препоръчваме!
Хотелът е хубав, добре обзаведен, басейнът е с топла вода.Храната също беше много вкусна. За съжаление за такъв хотел би трябвало да има избор от поне 2 варианта на сет менюто, а не само един без право на избор. Другото,което беше изключително неприемливо бяха ремонтните дейности навън, точно под терасата ни. Не се съобразиха, въпреки че се обадих на рецепция,те не спряха да къртят и използват всякакви машини включително и в часовете между 14-16ч, бяхме с малки деца и беше наистина неприятно.
Басейна беше хладен, вместо да се отпусне човек се стяга, в самата зала на закрития басейн е адски задушно. Почти никое друго съоръжение не работи-нито парна баня , нито.инфраред. Работи само сауната. Няма достатъчно топла вода в душовете. Персонала не носи маски. Посещавала съм иомплекса и преди, сега виждам, че е след ремонт, който би предполагал повече подобрения, но уви-останах крайно разочарована. Жалко за иомплекса.
Това е един от най-добрите хотели ,които сме посещавали семейно. Апартаментът беше много просторен и чист. Терасата също беше голяма и уютна.Нямаме никакви забележки към обслужване , чистота на хотела и Спа зоната. Водата в басейна е топла и подходяща за деца.Храната в ресторанта е просто 5 звезди. Адмирации към всички от персонала. Бяха мили,приветливи и готови да угаждат на всеки каприз от клиентите. Горещи препоръки от нас 🤗. Отново ще посетим това райско кътче.
Много приятно място с добро обслужване.
milena 5
Всичко,което предлага хотела е на ниво!Храната беше много вкусна ,обилна и много добре сервирана!Стаите-уютни и чисти!Персонала-учтиви и много любезни!
Покажи още ревюта