Sofka 1
За съжаление, този път бяхме разочаровани от посещението си на хотела. Басейна беше студен, сауниите и парната баня не работеха, трябваше да молим, за да ни ги включат. Беше необходимо много време, за да загреят незадоволително. На сауната вратата беше повредена, така че не се затваряше плътно и изстиваше още повече. Помещенията за отдих бяха студени и некомфортни. Вечерите идваха деца, които тренират в басейна, така че в никакъв случай не може да се нарече СПА център. Храната беше бедна. Съжаля
Прекрасно тихо и чудесно разположено място. Персоналът е учтив и усмихнат. Помещенията са просторни. Много е чисто. Храната е вкусна. Спа центъра е достатъчно добре оборудван.
Plamen 2
Хотелът е с добра материална база и СПА-то също е на ниво като за звездите но хотела, но хигиената и изхранването бяха под всякаква критика. Сирене се даваше само на закуска, кафе безплатно само сутрин, по едно основно ядене без право на избор и без дозареждане. Съжалихне, че платихме за ол инклузив. Не бихме повторили!!!
Хотелът беше чудесен. Стаята ни беше много голяма, чиста и приветлива. Басейнът беше приятно топъл, не много голям. Останахме доволни и от храната. Нямахме климатик, но имаше конвектори за отопление. В околност нямаше нищо друго за разглеждане, нито магазин, затова мястото е много подходящо за пълноценна почивка и откъсване от ежедневието. Бихме го посетили отново.
Svetla 4
Прекрасно място за почивка.
Чудесно място за релакс за не много капризни дами и господа
Място е хубаво, ново, поддържано, но не бяха се подготвили може би за повече гости при пристигане на голяма група на закуска и вечеря свършваше всичко, 1 час преди края. Предлагат кафе от автоматична кафемашина, която не работеше цяла седмица. Менюто беше еднообразно. Бих го посетила пак, но със сигурност без включена консумация в хотела. Стаите се поддържаха всеки ден, което беше супер.
Rahime 5
Без забележка хотела заслужава 4 звезди
Хотелът е чист и подържан, басейнът също. Храната е много вкусна и обслужването беше на ниво.
Страхотен персонал, усмихнати, готини. Хотела е потдържан,чист, подреден,храната вкусна. :)
Покажи още ревюта