Чудесна обстановка, която ни потапя в типичния дух на южната ни съседка, вкусна храна и любезно обслужване. Какво повече му трябва на човек!?!
Страхотно обслужване и страхотна храна. Браво!
Вкусна храна, красиво поднесена!
Перфектно обслужване!
Красив интериор!
Чистота!
Препоръчвам!
Прекрасна храна! Взехме си я за вкъщи, защото нямаше как да излезем поради здравословни проблеми в семейството. Предлагането на доставка е желателно. Жалко, че заведението изглежда недостъпно за инвалидната ми количка – бих се радвала да ви водя гостите си отдалече.
Kapka 5
Вкусна храна и особено вежливо обслужване от персонала.
Добро обслужване, приветлив персонал, вкусна храна.
Обслужване и качество на храната като в приказките! Превъзходно!
Много добро обслужване, фантастично вкусни ястия. Всичко ни хареса - и от менюто с ваучери и от другите храни и напитки. Напитката за добре дошли ни хареса много - свеж коктейл в шотче с дъх на лято, а усмихнатите сервитьорки ни накараха да се чувстваме отлично. Препоръчвам за лятото уютната тераса.
Нов ресторант, с много приятна атмосфера и обслужване. Не е единственият с гръцка кухня във Варна, но тук разнообразието е по-голямо и ястията по-интересни. Цените са нормални, порциите достатъчно големи.
Супер ресторант за ценители на гръцка кухня!Шев готвач наторален грък и една българка с уникално чувство за гостоприемност!Посетете и ще се убедите сами!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)