Не бяха от най-прекрасните спагети които бях опитвал!
Беше приготвено точно по поръчка.
Много благодаря. Многократно ппробвах сама и с приятели гирос и дюнер-бокс-а. Всичко беше много вкусно и хората любезни!!! Препоръчвам да опитате кухнята. Ако не иска някой пикантно-просто да сподели преди да е направена храната. Абсолютно всеки път питат кой какво иска да му сложат! Препоръчвам!
Rafal 4
гърос беше вкусен, но имах съмнение относно чистота на обекта и обстоятелства на подготовката
Iliana 1
Моля,подобрете качеството на храната.Това са най -безвкусните ,лошо приготвени гироси.И.така не се наричат ,защото нямат нито картофи,зелето е нахвърляно на едри парчета ,с 30гр.месо.А,питката дори не е запечена.Лошо!!
Мая 5
Благодаря! Беше изключително вкусно!
Купих 4 ваучера.В петък мъжът ми получи само две порции. Той се опита да убеди и обясни, че според условията е възможно 4 без предварителна резервация .Но човекът който го обслужваше категорично отказа да даде повече. Освен това - отговори той доста грубо. Не препоръчвам.
Vania 5
Любезно обслужване, всусни гирос-и !
Недоволни сме! Грамажите не съответстват - уж малък дюнер е 300гр, а дюнер бокса - 450гр. Храната също беше лоша - малко месо - имаше само пилешко, 2-3 картофа и малко айсберг. Доматите бяха по-скоро сос. Обадихме се предварително за поръчка след 2-3 часа и въпреки това едва беше приета.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)