Ние сме част от веригата фото-студиa Konica Photo Express. Основните ни студия се намират в гр. Перник, където разполагаме с четири цифрови машини от последно поколение, единствени в света работещи с екологична таблетирана химия-система „Eko jet”.

Първата ни фирма е създадена през 1992 г. като основно се занимава с търговия на фотоматериали и консумативи и е една от малкото на пазара по това време. Първото ни фото-студио бе открито на 04.03.1994 г. в гр. Перник и бързо се наложи на пазара като лидер и символ на бързина и качество.

През тези години сме работили с много мини фотолаборатории от американските Hope през японските Colenta, Yokoyama за да достигнем до извода, че най-качествените снимки се изработват от „Konica”. Тези машини са без аналог в света по качество на изработените снимки.

С напредването на цифровите технологии във фотографията се наложи подмяна на старите фотолаборатории с нови-дигитални. Ние отново заложихме на „Konica”, като закупихме през 2002 г. една от първите цифрови машини в България и отново не сгрешихме. Нашите фотоателиета са многократни носители на първа награда за качество на снимки от аналогови и цифрови носители от организираните от Konica-Minolta в целия свят състезания.

Единственото нещо с което не правим компромис е качеството на изработваните от нас продукти - снимки, календари, сувенири.

В момента фото-студията в целия свят са изправени пред въпросителната за своето съществуване. Истината е че това е тест за всички нас. Ще останат само най-добрите фото-студия, тези които уважават своите клиенти, предлагат огромно разнообразие от качествени стоки и услуги и не на последно място-конкурентни цени. Ние смятаме да останем и да сме едни от тях.
Прочети още