Езиково училище Диел е създадено през 1990г, като специализирана школа за обучение по английски език с основна цел да осигури и поддържа висок стандарт на езиково обучение. През годините разширява предмета на дейност съобразно изискванията на развиващия се модерен свят и внедрява курсове по компютърни технологии.

Областите, в които работи и се развива ЕУ Диел са:
Качествено езиково и компютърно обучение, предлагащо разнообразни курсове според възрастта, нуждите и свободното време на обучаемите;
Разработка и прилагане на традиционни британски и американски методи на преподаване, както и въвеждане на нетрадиционни - иновативни, в съответствие с най-новите световни тенденции;

В Езиково училище Диел може да разчитате на:
• Качествен образователен стандарт;
• Обучение със съвременни мултимедийни системи;
• Работа с висококвалифициран преподавателски състав;
• Провеждане на занятия в самостоятелна съвременна, отлично оборудвана база.

За качественото обучение в Езиково училище Диел, ръководството на училището е подбрало висококвалифицирани, компетентни и мотивирани преподаватели с многократни специализации в Англия, САЩ, Канада и др. Те успешно съчетават традиционните методи на преподаване с най-новите световни тенденции в езиковото обучение.

Езиково училище Диел разполага с две учебни бази за развиване на основната си дейност - организиране на курсове за ученици и възрастни за изучаване на чужди езици /английски, немски, испански, италиански/ курс по български език, курс- компютри

Диел се намира в новопостроена сграда в идеалния център на град Велико Търново, в непосредствена близост до ОУ "Патриарх Евтимий".

Основната база на училището се намира на ул. "Рафаил Попов" 6. Диел разполага с нова, самостоятелна, модерна сграда в центъра на града. Сградата е на четири нива, с терасирана лятна градина, която е истински оазис в центъра на Велико Търново.

Лятната градина дава възможност за извънкласно обучение или т. нар. "зелено училище" през летните месеци, без обучаващите се курсисти да напускат параметрите на училището.

Комплексът е специално проектиран и дава възможност за осъществяване на учебния процес по европейски стандарт. Училището разполага с многофункционални зали за обучение, уютни и съвременно оборудвани с технически средства за мултимедия - телевизор, видео и DVD. В цялата сграда има непрекъснат достъп до безжичен интернет.

Обособени са и кътове за отдих, разговори и контакти, свързани с училищното барче и камина пресъздаваща домашна атмосфера. На приземния етаж е обособена зала с модулно оборудване за общуване "face to face" (лице в лице) по време на комуникативни занятия с гост-лектори от Англия, Германия и други.

Интериорът и екстериорът дават възможност на обучаемите да се докоснат до красотата и изяществото на произведения на изкуството като картини, пластики и дърворезби.

Втората учебна база на Диел 2 се намира на ул. "Йоновка" 10 срещу ОУ "Бачо Киро". Тя също е самостоятелна, изключително съвременно оборудвана и снабдена с най-новото от мултимедийната техника. Разполага с ученически занимални и занятия по интереси.

Езиково училище Диел участва в Grabo.bg от 24 Януари 2018

Прочети още
Най-нови оферти от Езиково училище Диел:
-50% Езиков курс по Английски - ниво по избор, или Немски ниво А2
Езиков курс по Английски - ниво по избор, или Немски ниво А2
Цена: 120лв
240лв
·Грабнати ваучери2 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата1984
Дата на стартиране на офертата27.01.2018г · Офертата се е промотирала 14 дни14