Отзиви от клиенти за Езиков център Скрипта:
Всички оферти
Изключителни професионалисти, с отношение и разбиране към клиента
Добре изготвена среда за обучение и комуникация. Компетентни преподаватели. Бърза обратна връзка.
Входният тест перфектно определи нивото ми. Много добра организация на урочните единици. Благодарности на преподавателката Нели Василева, която беше винаги на разположение. Единственият ми съвет е да се добавят повече лексикални упражнения и/или текстове за четене с разбиране.
Уроците са добре описани и обяснени, но има пропуски в лексиката. На доста от думите липсва определителен член и се налага да го търся в Интернет.
Не изпълняват условията, липсва организация и не възстановяват средствата, независимо, че не са предоставили услуга... Некоректна фирма
Изключително съм доволна, прецизна преподавателка, бързо обслужване при всеки проблем!
Много съм доволна от обучението по италиански език. Минах ниво А1, в момента съм към края на ниво А 2, закупих ваучер за В1. Уча езика за удоволствие, уроците са добре и достъпно представени. Може би трябва да се включат повече упражнения за отработване на наученото. Рецензиите са много полезни.
Много съм доволен :))) !!! Препоръчвам
Изключително добре обяснени уроци, благодарна съм и за резолюциите на тестовете. Изключително удобно е за хора, които нямат време в точния час да бъдат в някоя учебна зала, а могат да учат у дома в удобно за тях време
Страхотно обслужване и отношение към всеки курсист. Приятни и компетентни преподаватели! Категорично препоръчвам! Продължавайте в същия дух!
Покажи още ревюта
За 3235 дни публикувахме 160432 оферти, които се разграбиха
7 058 392 пъти, спестявайки 143 327 80984 лв на 596 674 грабомани!