уникално преживяване! Догодина пак :)
Невероятно усещане. Горещо препоръчвам на всички любители на екстремните преживявания. Инструктажа и екипировката бяха на ниво!
Останах изключително доволна! Преживяването беше много забавно и интересно. Момчето от персонала беше приятелски настроено и си прекарахме страхотно. Определено бих повторила!
Не успях да я ползвам поради късия срок на валидност миналото лято, надявам се д ауспеем това лято да се включим и повдигнем рейтинга от една на 5 звезди
Страхотно адреналиново забавление! Но още по-страхотен е екипът - с огромно търпение и отлични насоки при скачането. Държат се така, все едно винаги сме се познавали и са супер готини и приятелски насочени!
Много ни хареса преживяването; и момчето, и момичето са много мили и им е важно клиентите да прекарат добре! Чудесни с децата! Самият "блобинг" се оказа болезнено занимание, но най-смелите от нас със сигурност ще посетим отново :D
Изключително! Страхотен персонал! Ще посетя още много пъти
Страхотно изживяване, струва си да се пробва!
Офертата е добра,но мисля,че участниците трябва да са с екипи като на водолазите. Приземяването във водата на участника е ужасно болезнено.Трябва подходящ екип.Иначе емоцията е голяма.
Супер е !!! И персонала е много лъчезарен и приветлив
За 3207 дни публикувахме 157741 оферти, които се разграбиха
6 976 607 пъти, спестявайки 142 436 15489 лв на 591 314 грабомани!