AutoBox е бързоразвиваща се верига за експресно обслужване на всякакъв вид автомобили и транспортна техника, включително гуми, джанти, масла, акумулатори, бързи ремонти ходова част и накладки.

През последните 7 години изградихме такива сервизни центрове в градовете:

София, Пловдив, Варна, Сливен, Бургас, Стара Загора, Кърджали, Хасково, Смолян и Казанлък. За кратко време станахме лидери в експресното автомобилно обслужване. Освновните предимства на веригата AutoBox са бързина и качество на добра цена.

Сервизите ни разполагат с най-новото и модерно оборудване в унисон с пазарните потребности, което съответства на съвременните изисквания за качество и бързина на обслужването.

Ние сме директни вносители на леки, лекотоварни, тежки и индустриални гуми от световноизвестните марки Мichelin и Goodyear, акумулатори Ennexy, Faam, филтри Аlco и масла Hilber.

В нашите търговски обекти предлагаме и собствена марка автоконсумативи Cario.

Предлаганите от нас продукти покриват всички съвременни норми за безопасност и опазване на околната среда. Те са одобрени от водещи световни автомобилни и машиностроителни компании, кaто BMW, Volvo, Opel, VW, Renault, MAN и др.

Един от основните фактори за успешното и бързо развитие на веригата е човешкия ресурс. АutoВox разполага с високо квалифициран персонал с голям опит. Ръководният състав отделя голямо внимание и средства за създаване на необходимата работна среда с цел разгръщане индивидуалния капацитет на хората ни. За бъдещето си развитие Аутобокс ще се стреми да разширява сервизната дейност във всички големи градове на страната.

Експрес сервиз AutoBOX участва в Grabo.bg от 26 Август 2012

Прочети още
Най-нови оферти от Експрес сервиз AutoBOX:
-55% Свеж въздух в колата! Професионална диагностика на климатична система
Свеж въздух в колата! Професионална диагностика на климатична система
Цена: 26.90лв
60лв
·Грабнати ваучери28 · Грабомани закупили офертата28 · Преглеждания на офертата10623
Дата на стартиране на офертата08.05.2012г · Офертата се е промотирала 4 дни4
Други популярни оферти
Автоцентър BM Auto -75%
Цена:
999лв
40лв стойност
75% отстъпка
Автокомплекс Голямата джанта -66%
Цена:
999лв
29лв стойност
66% отстъпка
Автосервиз Dimov Cars -75%
Цена:
990лв
40лв стойност
75% отстъпка