Отзиви от клиенти за Еко комплекс Клисура:
Всички оферти
Става. Има много плюсове и много минуси. Подробно съм описал в Гугъл мапс.
Невероятна тишина и спокойствие! Останах приятно очарована от това и отново с удоволствие бих посетила Еко селище Клисура. Препоръчвам с две ръце на всички, които искат да избягат от забързания и динамичен живот. Изключително подходящо за семейства с деца, защото има сигурно място, на което да тичат и играят на воля.
Време е да се пообновят част от къщичките.
Храната е изключително малко количество. Това е подигравка с гостите. Поне да се опише какво е менюто, за да знаят хората! Не може за вечеря да сервираш пиле с ориз и ябълка! Пълно разочарование!!!
Мястото е тихо и спокойно, къщичката беше чиста и достатъчно просторна. Съотношението между качество и цена е добро. Имам забележка единствено към качеството на храната.
Прекрасно място. Млад и отзивчив персонал. Храната с добри вкусови качества и в достатъчно количество.Единствената ми препоръка е да се обърне внимание на поддръжката на душ кабините и верандите.Това обаче не попречи на доброто ни настроение. Препоръчвам да се посети.
Красиво място.Любезен персонал! Базата е прекрасна, но има нужда от ремонт и по-ефективна поддръжка.
Мястото е много красиво и спокойно,добро е за малко дете.Персонала е мн.добър,но явно други не са.За 4 нощувки ядохме 3 пъти таратор за вечеря диня и праскови.Закуската беше добра,но с нея вървеше сокче от разредено с вода степче.Верандите са в много лошо състояние.
Еко Комплекс Клисура е изграден на уникално място, природата е прекрасна и почивката е гарантирана от тази гледна точка. Идеята гостите да бъдат настанявани в отделни къщи е повече от добра. Поддръжката на материалната база е незадоволителна, особено санитарните помещения. Може да се подобри и предл
Едно невероятно място, което си заслужава да се посети. Къщички с прекрасна панорама, спокойствие и уют.
Покажи още ревюта