Отзиви от клиенти за Diplomat Park Hotel***:
Всички оферти
Чисто,уютно,тихо,приветливо и най-важното-прекрасно отношение към домашните любимци.
Отидете там! Заслужава си! Мили хора, добра организация и най-вече изключителни места за посещение!
Мило обслужване, но храната беше под всякаква критика.
Хотела е хубав. Стаите са чисти, а персонала е изключително любезен и отзивчив. Всички, които срещнахме бяха много усмихнати и добронамерени. Единствено около хотела не е много красиво и няма гледка!
Бяхме отседнали за две нощувки в хотела. Въпреки множеството ни посещения до рецепцията, нямахме телевизия за тези 48 часа. Персоналът беше любезен, но това не успя да компенсира неудобствата - тънки стени (заради които се чува всичко), липсата на хладилник, липса на асансьор. Включената закуска беше разнообразна. Не се възползвахме от Спа процедурите, които се оказаха в друг техен хотел.. Не бих препоръчала и оф-роуда. Беше по-скоро разходка със стара камуфлажна отворена линейка до пещерата.
Хотела не е нещо невероятно , но е доста чисто. Не разчитайте на закуската , включена в цената-под всякаква критика е. Храната от менюто на свободна консумация е добра.
Персонала беше изключително любезен,но до там
Цената и качестворо на храната не отговаряше.
Стаята не беше добре почистена,организираната разходка ,буквално си беше разходка.Имахме 25 мин да слезем да си направим снимки и да се върнем(правиш 5 бързи снимки и бягаш на горе)лично аз не препоръчвам
Чисти стаи и отзивчив персонал.Има какво да се желае от кухнята
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)