Didona, със седалище в красивата ни морска столица Варна, е лицензирана туристическа агенция и туроператор, специализирана в Италия като дестинация.

Предлага пълна гама от туристически услуги за Италия, екскурзии и почивки в екзотични страни, круизи, сватбени пътешествия, романтични дестинации в Европа. Организира вашите корпоративни мероприятия и съдейства при индивидуални бизнес пътувания в Италия и по света.

Didona е едно перфектно съчетание на романтика и бизнес. Туристическите услуги са насочени към всички онези, които знаят как да работят и как да почиват и които обичат да пътуват със стил.

Италия е една от най-привлекателните и популярни туристически дестинации в света, идеална за вашите романтични почивки, сватби и сватбени пътешествия, подходяща както за индивидуални така и за и организирани пътувания, за културен туризъм, шопинг, езикови ваканции в градове на изкуството (Рим , Милано, Болоня), луксозни ски ваканции и почивки на тузарски летни курорти (Портофино, Порто Венере), неустоими спа почивки, яхтени обиколки, агритуризъм, кулинарни и винени турове в региона на Тоскана, романтични уикенди (Венеция, Флоренция, Чинкуе Терре), увеселителни паркове (Гардаланд), футболни срещи, концерти; предоставя многобройни възможности за организиране и провеждане на вашите фирмени мероприятия и инсентив пътувания.

Италия е синоним на природа, красота, естетика, дизайн, мода, музика, любов. Didona ще ви накара да се докоснете до нейната атмосфера, ще ви разкрие другата страна – тази извън класиката на обикновения турист.

Работи с избрани местни и италиански фирми с дълъг опит в сферата на туризма, комуникациите и маркетинга, организирането на мероприятия, езиковото обучение, музиката и шоу бизнeса. Didona владее перфектно италиански и английски. Има сътрудници в Милано, Генуа и Рим, на които може да разчита по всяко време.

Didona участва в Grabo.bg от 21 Декември 2013

Прочети още
Други популярни оферти
Мартини Турс
Топ цена:
3500лв
на човек
Еднодневна екскурзия до Крушунски водопади и Деветашка пещера
Крушунски водопади, Деветашка пещера
43 грабнати
Мартини Турс
Топ цена:
2000лв
на човек
Мартини Турс
Топ цена:
2500лв
на човек
Бар Наздраве -50%
Цена:
950лв
19лв стойност
50% отстъпка
Bulgaria Travel Agency
Топ цена:
1900лв
на човек
Travelia
Топ цена:
2500лв
на човек
Нирамар Травел
Топ цена:
12000лв
на човек
Мартини Турс
Топ цена:
2500лв
на човек
Рубина Травел
Топ цена:
2300лв
на човек
Еднодневна екскурзия до остров Света Анастасия, Созопол и Замъка в Равадиново
Созопол, Равадиново, остров Света Анастасия
13 грабнати
Други обекти наблизо
New World Travel ул. Битоля 16 (партер) · ~45м.
Bulteam Adventures ул. Топрахисар 11 Б · ~78м.
4.9
Рубина Травел ул. Генерал Столетов 85 · ~341м.
4.7
Нирамар Травел бул. Генерал Колев 64 · ~365м.
4.5
Мартини Турс ул. Ген. Киселов 15 · ~404м.
4.6
E-Tours ул. Оборище 13 А, офис 103 ( до ОУ "Славейков") · ~792м.
4.7