Престоят беше много спокоен и приятен. През цялото време никой не ни обезпокои. Персоналът е доста любезен и отзивчив. Помещението беше много чисто и топло. Леглото беше много удобно. Личи си, че са вложени доста средства и време в къщата. Бяха осигурени доста допълнителни удобства, които не бяха вписани в офертата. Помещението изглежда много по-голлямо, сравнение със снимките и това вкарва допълнителен комфорт и уют.
Прекрасно място, уютно и чисто и напълно спокойно!
Maria 5
Приказно! С приятеля ми обикаляме често из България, но такава красота не бяхме виждали. Персоналът беше изключително любезен и отзивчив към нас. Направиха престоя ни още по- незабравим.
Голяма красота е гледката, природата около къщичката...Бяхме 3 нощувки там и за целия престой не бяхме обезпокоявани по никакъв начин от домакинката ?. Но самата къща е много занемарена. Беше мръсно, сякаш освен прах тук-таме друго не е почиствано с месеци. На втория ден намерихме умряла мишка в едно ъгълче. Няма да изпадам в повече подробности, мястото е надценено.
Прекарахме си страхотно. Битово селце с уникална гледка. Дървената Еко Къщичка е уютна, топла и много романтика. Неповторима почивка си направихме там. Препоръчвам!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)