Отзиви от клиенти за Блясък Комфорт:
Всички оферти
Благодаря на момчетата, бяха абсолютно коректни и почистиха идеално апартамента.
От години ползвам услугата. И пак ще я ползвам. За кратко смъкват всичката натрупана мръсотия по прозорци, первази, дограми. Винаги точни, коректни и бързи.
Изключително възхитена останах от бързото и качествено изпълнение на услугата!
Много съм доволна!!!
Много бързи, ефективни, и прятни. Препоръчвам техните услуги !
Почистването е колкото да се отчете дейност. Паяжините си стоят, по дограмата се виждат останали струйки мърсотия. Това, че се закупува една услуга с ваучер не трябва да я прави по-некачествена.
Дойдоха и замазаха всичко! По пода - бели следи от мръсен парцал. Не са изхвърлили кошчета за боклук. Не почистиха с прахосмукачка и не измиха зад мебелите и под спалнята, не преместиха дори столовете и под крачетата останаха мръсни следи. Само ти взимат парите и дори не вдигат телефона после.
Не трябваше да бъде рекламирано като "цялостно" почистване. Отделни части на дома бяха изчистени (донякъде), но в други просто беше "замазано", което понякога е по-лошо от това просто да не бъде почистено.
Професионалното цялостно почистване на дом включваше основно да минат пода и прозорците. Много останали забележки и пропуски. В общи линии тази услуга може да замести неделното ни непрофесионално почистване, но със сигурност не е нещо като цялостно почистване на дома. Не бихме се възползвали отново.
Безкрайно съм разочарована!Полу измити прозорци и дограма!
На места дори не е почистено!
Не бих се възползвала отново от услугите на фирмата!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)