Рени

от София  
4
Рени написа ревю за Beauty&Relax Megan
Компетентно извършена процедура. Бях информирана и предупредена за противопоказания. Отлично съчетание между цена и качество на предложената услуга.
 
Рени получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
4
Рени написа ревю за Комплекс РестАРТ
Приличен плаж, чисти и поддържани басейни. Добре е да можеш да се заредиш с енергията на водата и слънцето дори и без да напускаш големия град. Единствено ме смущава предлагането на отявлено нездравословна храна в пластмаса от капанчета на плажа, но не си длъжен да я купуваш все пак!
 
Рени получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
Рени получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Цял ден ползване на басейн, шезлонг и чадър!
 
Рени получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
 
Рени получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Спектакълът "Краят на градината" по Чехов - на 16 Май!
 
Рени получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Рени написа ревю за Силвърклийн ЕООД
Служителят прояви трогателно старание да дойде в уговорения ден, въпреки възникнали непредвидени обстоятелства. Постара се, вложи материали, умения и професионалната му работа даде много добър резултат върху дамаските.
 
Рени получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Булклийн Сървиз, защото е лоялен клиент.
5
Рени написа ревю за Консим инженеринг
Бърза и коректно изпълнена услуга. Професионалисти дойдоха в договорен ден и час и си свършиха перфектно работата, точно по предложеното в офертата. При нужда ще ползвам пак точно тази фирма.
4
Рени написа ревю за Магазин Сага
Бърза и коректна доставка. Коженото портмоне изглежда добре, с удачно вътрешно разпределение, интересен сив нюанс. Малко ми е тесничко и твърдо, представях си го една идея по-голямо.
 
Рени получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Рени написа ревю за Sushi Zone
добре приготвено, съобразено със специфично мое изискване, доставено в уговорения час.
4
Рени написа ревю за onLEXpa.com
С първия урок няма как да имам обективно мнение, на този етап съм доволна от покриване на предлагано и изпълнено. Имам забележка към отбелязване на сгрешеното в края на теста - добре би било не просто грешката да е коригирана с текст в червено, но и да бъде обяснена поправката.
 
Рени получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от onLEXpa.com, защото е лоялен клиент.
3
Рени написа ревю за Брилянтино
Блестящи прозорци и щори, но като качество спират дотук. Прах забърсана от мебелите не навсякъде, пропуснати контакти, обявени в офертата дейности несвършени - подът в кухнята и прилежащата към нея част бяха неизмити, също и санитарните ми помещения. Фурната ми явно преценили, че няма нужда да чист
4
Рени написа ревю за Студио Eva
Яна ми постави "косъм по косъм" мигли с много грижа, съвети и внимание, когато приключи самата тя изумена възкликна: "уау!" А моите близки от женски пол се ентусиазираха и те да си направят такава процедура!
Към салона отправям препоръка да има ЦЕНОРАЗПИС, това е законно и коректно!
Покажи още...