Отзиви от клиенти за Beauty Salon Paris:
Всички оферти
Donka 5
Доволна съм от избраната процедура, бих посетила отново🙂
Страхотен професионалист, обслужването и самата процедура бяха на ниво. Препоръчвам! 😊
Услугата е подвеждаща!Реалната цена е по ниска от цената предложена с оферта.Имах дублиране на часа и бях пренасочена за друг ден. Оказа се че жената работеща в студиото не може да направи френски маникюр.Излязох от салона неудовлетворена.Свалих лака в друг салон............Разочарована съм!
Reni 3
Жената работи бавно, свалянето на стария гел-лак беше не с автоматична пила и плочката ми беше доста наранена. Няма най-основни материали. Не става според мен. Доколкото разбрах работи сама и прави всичко от прическа до масаж и т.н.
Жената работи бавно (час и половина за френски маникюр), борбата със свалянето на стария гел-лак беше безмилостно жестока, свали ми го не с автоматична пила и плочката ми беше доста наранена, няма най-основни материали, като цяло се държа грубо и не спря да ми обясява как предишния ми маникюр е напр
Професионално изпълнение съчетано с мило и юбезно отношение!
Мая 5
Професионално обслужване и много приятна обстановка. Доволна съм и препоръчвам салона.
Rosi 2
Обслужването беше изключително бавно. По средата на процедурата жената изчезна някъде навън и се забави около 15 минути, въпреки, че й обясних, че бързам за работа. Свалих си старият лак почти без нейно съдействие докато я изчаквам, а преди да тръгна нагло ми поиска допълнително 4 лв за св на стар.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)