До появата като оферта в Грабо ни бях чувал за този нов ресторант.Първоначалното впечатление е,че персоналът е много вежлив и внимателен, така че старанието посетителите да останат доволни е впечатляващо.Пилешките бутчета и картофите соте бяха сготвени добре.Само биричката може да е по-евтина...
Кухня - много добра даже отлична, обслужване задоволително, обстановка като в коридор, а цени - като ресторант в центъра на Пловдив!
Не беше очакваното. Не беше добре сготвено, а и количеството беше по-малко от обещаното. Няма да се върна там!
Ресторант без отопление. Без персонал (едничка сервитьорка самотна). Накрая, но не на последно място има категоричен отказ да се декларират продажбите. Категоричен отказ да бъде издаден, какъвто и да било фискален бон. За изпроводяк получавате обидни забележки.
Silvia 1
Нямаше нищо общо с обявената оферта.Няколко сварени бута които са минали за 2м през скарата и биаха далеч дале от идеята да са хрупкави и малки. Картофите по малко количество също.Обслужване=на чакане на закъснял влак на гарата.Липса на салфетки адекватност и коректност.Мн хора си трагнаха-разочаров
Нямат готовност да посрещнат повече хора!
прекрасно меню, превъзходно обслужване - много сме доволни!
Прекрасно обслужване, чудесна кухня, уютна атмосфера! Препоръчвам! Благодарим!
Това което получихме в ресторанта не отговаряше на обявеното съдържание на ваучера!
Офертата беше за свински и пилешки пържоли, а реално имаше кюфте, кебапче, кърначе, и две-три пържолки.
Офертата въобще не отговаряше на това което беше описано в сайта.Пържолите почти ги нямаше ,за бонус имаше явно кюфте,кебапче,карначе ето и една снимка http://store.picbg.net/pubpic/29/C3/5b9900fafce029c3.jpg !Изключително некоректни не ходете там!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)