Отзиви от клиенти за Балнеохотел Аура:
Всички оферти
Изкарахме си страхотна почивка. Персоналът е учтив и отзивчив, стаята беше чиста и уютна, храната беше прилична. Спа центъра и басейните се поддържат чисти и на добра температура. Определено ще посетим отново.
Не сме очаквали такова отлично обслужване. Персонала на всички нива и зони са млади, усмихнати, отзивчеви и любезни млади хора. Хигиената в цялия хотел е на ниво и напълно в онисон на обстановката, свърана с Ковид 19. Горещо препоръчвам- съотношението храна, обслужване, балнео комплекс и цена са това, което е нужно. Благодарим за чудесните 3 дни!
Чудесен хотел на приемлива цена. Местоположението също е много добро,на тихо и спокойно място и близо до центъра. Басейните също са чудесни, има подходящи за всяка възраст.
Отлична почивка през тази седмица , отлична хигиена, наблизо чудесна Градска градина, местоположение на тиха уличка, добър готвач, мили сервитьорки, отличен СПА сектор.Малка препоръка за подновяване на овехтелите бели халати за СПА центъра. Ще отидем отново с удоволствие.
Прекрасно място. Изключително любезен персонал. Много вкусна храна. Хигиена на ниво в целия хотел. Препоръчвам на всички за една изключително пълноценна почивка. Ще останете много доволни.
Чудесно място, любезен персонал, отлични терапевти. Бихме посетили хотела отново.
Доволни сме като цяло от почивката в хотел "Аура". Чисти стаи, любезен персонал.Храната беше разнообразна и вкусна
Petq 5
Чисто, приятно бих посетила отново!
Топъл и чист хотел, хубав спа център, голям басейн с топла минерална вода, отлична храна.
Спато е супер , персонала отзивчив , трябва да се поработи над храната ....
Покажи още ревюта