Останахме малко разочаровани. Настанени бяхме в къща близо до хотела, а не в хотела. И също така във ваучера влизаше, закуска на блок маса, а действително не получихме право да си изберем каквото и да било от блок маса.
Хотела беше подържан и приятен.
Стаята беше супер. Храната беше изключително вкусна. Препоръчвам.
Единствената ми забележка е, че нямаше почистване на стаята за престоя ни.
Хотелът е добър, близо до центъра и плажа. Единственото нещо което не ми хареса, е еднообразието на храната, най-вече за хората с ваучери. Закуската е изключително бедна от имитиращи продукти, а вечерята е пържола или кебапчета/кюфтета с една-единствена гарнитура- пържени картофи. Въпреки това оценката ми като цяло е добра и с удоволствие бих посетила хотела отново : )
Възхитени сме от условията и обслужването в хотела. Стаята беше чудесна, чиста и уютна. Храната бе винаги прясно приготвена и вкусна. Персоналът бе внимателен и учтив. Отидохме там с нагласата да изкараме приятна почивка и тя наистина беше такава. Благодаря на целия персонал за прекрасното ни изкарване във вашето красиво градче.
Управителката е изключително нелюбезна жена. Настаниха ни в стая на адрес, който изобщо не е посочен в офертата. Показаха ни 2 стаи, едната миришаше ужасно, обяснението беше, че това било заради морето 🤣 Комарници няма. Дистанционното на телевизора нямаше батерии, такива не ни бяха поставени в рамките на 10 часа, след като служител все пак ни ги даде на ръка, лъсна истината - не работеше телевизорът. Персоналът е без предпазни средства, няма поставени прегради.Закуската изобщо не е на блок маса
Доволни сме ! Всичко беше добре поднесено, храна , обслужване на добро ниво, стаята беше по голяма от предвиденото ;) на 15 -20минути от плажа пеша, чисто приятно море!
Снимките са лъжа. Настаняването е на адрес различен от посочените и НЕ Е хотел, а частна квартира. Креватите са ужасни за спане. Персонала е груб и неучтив. Храната в "ресторанта" е със съмнително качество. Преди да заплатите ваучер прегледайте хубаво отзивите тук и в Google за "хотела". Проверете кой е собственик на "хотела". Става интересно когато напишете нейното име в Google. Никога не бих препоръчал подобно място!
Хотелите са чудесни. Чисти и подредени. Настаниха ни в прекрасно студио. Храната беше много вкусна и винаги достатъчна. Може да си я вземеш и за изпът. Иван и Мария от ресторанта са изключително учтиви, любезни и много мили хора. Препоръчваме на всеки да посети групата хотели, заслужава си!
Покажи още ревюта