Отзиви от клиенти за Арена Холидейс / Arena Holidays:
Всички оферти
Организацията нямаше. Нямахме време дори 2 минути да се снимаме и да разглеждаме, групата се губехме защото се спирахме за 2 мин за снимка, а иначе чакахме корабчето 2 часа на едно место вместо да се снимаме и да разглеждаме, чакахме защото не беше организирано корабче, накрая ни качиха на обикновен ферибот за 5 мин вместо туристическо корабче за което чакахме 2 часа. На следващия ден трябваше да ни вземат в 09:00ч за дневна екскурзия, но шофьора се успал…..не влизаха с нас никъде….
Изключително съм доволна от екскурзията- от посрещането, хотела, екскурзовода. Бях резервирана, но останах очарована. Препоръчвам фирмата и дестинацията!
Останахме доволни от организацията като цяло.
Екскурзоводът Митко беше отзивчив и интелигентен мъж. За съжаление времето беше много кратко, за да разгледаме величествен Лондон.
Всичко беше изпълнено коректно и цялата необходима информация я получихме на време. При наличие на по-добри условия веднага бяхме уведомени.
Останахме много доволни от фирмата и екскурзията до Лондон! Отлична комуникация с агенцията, отлична организация на екскурзията, интересна програма, екскурзовод с много знания и внимание към пътуващите! Бих пътувала отново с тях! :)
Прекрасна агенция и страхотна организация на цялото пътуване!
Milena 5
Перфектна организация,хотела е добър,чист,храната за закуска и вечеря богата ,има за всеки тип хранене.Посрещане,транспорт-отлично,екскурзовод през цялото време.
Забележка:Малко лично време във Валета пожелателно е да се да се влиза във музите,а не само да се фиксират като обекти!
Перфектна организация! Всичко беше на ниво. Хотел, храна, чистота . А за екскурзовода само ще кажа ,че беше перфектен. Йордан Илиев. Изключително ерудиран и знаещ. Запали ни интереса към Малта още като се качихме в автобуса от летището към хотела. Много сме доволни от всичко. Благодарим на Арена холидейс. Това ни беше първата екскурзия с тях,но няма да е последна. Бъдете все така добри и отзивчиви!
Хотела- студено, мръсно, непочистено от предишни посетители, нетърпима миризма на канализация, адски студено, немислимо да не спиш с дрехите! Екскурзоводката - бабка, която разправя колко пъти се е женила и живота си. 7 часа ходене без абсолютно никаква история и разкази за някоя забележителност. Обещание, че в Италия ще ги чака представител - никой не е чакал!!!! Хората едва са се оправили сами. Закуската - кроасани! За двама излезе 1600 лв - но не бих дала и 60 лв за такава излагация!!!
За първи път пътувах с агенцията,с леко недоверие,но екскурзията до Малта ме опреверга. Всичко беше много добре поднесено, комуникация с документи, организация, екскурзовод . Стига да имам възможност ще се възползвам от агенцията и занапред
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)