Арена Холидейс България ООД

Arena Holidays е първият български Low Cost Туроператор, вписан в регистъра на туроператорите под № РК-01-8117 към МТ.

Нашият дългогодишен опит в туризма и стремежа към достигане на световните стандарти в областта, ни помогнаха да създадем място, където всеки да открие своето пътуване, да подари незабравима почивка на близък или просто да поскита за уикенда . Предлагаме Ви по-голям избор от дестинации и най-добрите за България цени на организирани почивки и екскурзии. Нашите маршрути са до четири континента, постоянно продължаваме да обогатяваме каталога с нови и интересни дестинации, като същевременно запазваме и традиционните за Арена Холидейс България утвърдени вече туристически продукти.

От Европа до Америка и Азия, със самолет или автобус, през цялата година за нас ще бъде удоволствие да Ви обслужим, влагайки цялото ни усърдие, опит и любов към работата си.

Арена Холидейс / Arena Holidays участва в Grabo.bg от 09 Април 2022

Прочети още
Отзиви от клиенти:
Професионална фирма,добра оферта,но ...Местният лигл,тъй де,екскурзовод,.Неприятен ,завистлив,спрямо народи ,които страдат,индивид.Бяхме специално в Малта,не в русия,той през цялото време ни говореше за презрението си към Украйна и любовта си към путин.Налагащ се,лъже колко ужасен е транспортът там, съдира кожи за негови оферти да си придаде натрапеното водене.Би следвало да си сдържа личните неща и да се съобразява с туристите. Слаб гид,дребен човек.За,Арена,нямам нищо лично.Тоя Ви излага много
Pepa 5
Много добра организация от страна на фирмата тур оператор. Без забележки сме. Хотела и храната също без забележки.
Прекрасно беше всичко, препоръчвам!
Milena 5
Организация на екскурзия Рим -отлична, екскурзоводи -начетени и много приятни за комуникация.Хотел в близост до забележителнсти,места за хранене ,гара!Бих ги ползвала отново.
Всички оценки (32)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)