Irena 1
Изобщо не съм доволна от мястото! Водата беше студена, джакузито препълнено с деца, които скачаха и се пльоскаха без никой да им прави забележка, а единственото място,отворено за храна,беше под всякаква критика-имаха само 3 неща за ядене от 20 и се отяждаха на всеки, който искаше нещо различно.
Водата в плувния басейн беше ледена, а в детския хладна и всички хора се киснеха в джакузито. Персонала през целия ден не зареди хартия в тоалетните. Душове до басейна няма и никой не прави забележка на децата, които тичат боси и после във водата. Детки кът няма.
И друг път съм ползвал услугите на басейна. Този път закупих ваучер. Останах доволен както винаги.
Перфектното място за почивка! Храната е вкусна! Последният път обаче имаше пуснати “индивиди”, които “уж” не би трябвало да пускат.
Irena 1
Защо пускат толкова рано ваучери ,които са активни от 02,09,23г .Купих ваучерите от Грабо- отиваме и ни върнаха защото не били активни ваучерите ,освен това на входа присъствахме на грозна гледка как пребъркват чантите на хората да не би да носят храна .Разочарована съм ,в какви времена живееме ?
ivailo 4
Хубаво беше но нямаше никой днес.
Няма свободни шезлонги,но въпреки това пускат повече хора. Басейните са препълнени, а шезлонгите са един до друг, няма дистанция. Тоалетните са малко на брой и има опашки, водата в банята е студена.
Много съм доволна! Перфектно обслужване!
Чисто, обслужване добро, релакса беше на 100%. Благодаря!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)
Прочети още Последно от блога ни
Grabo.bg вече на 13 години Публикувано преди 8 часа в категория Новини.