Отзиви от клиенти за Апартхотел Примавера 2:
Хотелът е доста неподдържан. Беше мъсно, мивката в банята беше счупена, душът беше така сложен, че къпеше мивката, а не нас, крушките в банята и в коридора не светеха. Изхранването е с листче от хотела в механа Българан. Закуските ги проспахме.. и по-добре. Вечерята беше "чудна". Отношение като към долни боклуци и вечеря ако са ти здрави нервите да изтърпиш всичко и да я изчакаш...Десерта така и не го сервираха.
Разходката с лодка ни я отказаха, но на кея си платихме и разходка имаше!
Хотелът е на добра локация, близко както до плажа (на 4-5 мин. пеш), така й до центъра!На първо впечатление е приветриво, всеки ден се чистят стаите, но има доста счупени и развалени работи. Не се поддържа инвентара! Нашата стая не беше с изглед към главната улица и при полузатворена врата на терасата шума не се чува, но от към улицата не е така, поради заведенията и минаващите хора!
Нищо общо със снимките,които са показани!!!
Близко до южния плаж. Закуската беше в механа " Българан" която е на път за плажа. Ограничени места за паркиране но все пак ги има. Хотела отговаря на категорията. Учтив персонал.
Качествено обслужване. Храната е вкусна. Стаите са чисти.
Доволни сме. Няма паркинг. Бихме посетили отново.
penka 4
Добре е.Хотела е на центъра и близо до плажа.
За тези пари поне телевизора можеше да е плазмен за подробности да не продължавам, за мен този хотел е за1звезда и поне первазите на стълбището може да си боядисат да не са обелени за тези пари срамота.
Локацията е супер, близо е до плажа и до ресторантите. Чистотата беше под всякаква критика, доста занемарено място. честно казано не бих го препоръчала.
Покажи още ревюта