слаба организация стари автобуси не ви препоръчвам албена-холидейс
Здравейте, Преди два дни се върнах от почивка в хотел Anadolu****, Бодрум и мога да споделя следното:
Хотелът покрива максимум *** -стаите са малки, мръсни и некомфортни, има хлебарки, водата на плажа също е мръсна-с туристите плуват пликчета и счупени запалки. Детска анимация няма, анимацията за възрастни е само на турски и е много шумна, в стаята при всичко затворено се чува като високо пуснат телевизор, вечер до 23 ч. При пътуването обратно автобусът аварира-ремонт 5 ч.-информация нямаше.
Много коректни,страхотни професионалисти!Направиха почивката ни още по-хубава и приятна,въпреки дългото пътуване (от Бодрум с автобус),всичко беше перфектно организирано!Специални благодарностти на шофьорите на фирмата Ангел и Миро,които ни закараха и прибраха живи и здрави,и най-вече в добро настроение,и с положителни емоции от отминалата (вече) почивка. Със сигурност ще ползваме услугите на "Албена Холидейз" пак занапред!
Дойде момента да изкажа мнението си за почивката в хотел Анадолу в Бодрум.
Пътуването беше отлично с шофьорите Ангел и Миро.Забелжката ми е към туроператора,че предлага такава почивка.
Този хотел е най-лошото място на което съм бил.Стайте са изключително малки с лоша хигиена,морето е като малко езеро само рано сутрин е бистро сед това става мътно почти кално.Сед 18ч.започват да прибират шезлонгите,съответно се преместихме на басейна в хотела,там пък в 19ч започнаха да мият около шезлогите с ма
7-дневна почивка в хотел Оазис, Саранда, Албания с най-добрия, толерантен и разбран екскурзовод-ръководител, с който сме пътували организирано. В тази връзка адмирации за г-жа Мариана Дионисиева - професионалист със стил и поведение, което за жалост рядко се среща. Благодаря за спокойната почивка на Вас, и на шофьора.
Закупихме ваучери от Грабо за почивка с въпросната фирма. Все още почивката не е минала, за да напиша коментар във връзка с нея. Но пиша във връзка с "любезното" обслужване, което получих от страна на фирмата във връзка с организацията около пътуването. При разговор по телефона, ми затварят телефона без да съм довършила разговора и без да ми е отговорено на въпроса. Това са елементарни обноски, които считам, че е нормално служител на такова работно място, длъжен да отговаря на запитвания, да при
Здравейте , предлагате ли транспорт Самолет за дата 14.9 ?
Покажи още ревюта