Отзиви от клиенти за Албена Холидейз:
Всички оферти
Не бих препоръчала на никого, нито хотела Seaside, нито фирмата Албена Холидейз. Никога не съм отсядала в по-шумен хотел. Асансьорът се чува цяла вечер, интернет няма по стаите, нашата стая беше заредена за 1 човек, а беше двойна, ключалката на вратата не можаха 3 дни да ни я оправят и накрая сменихме стаята. Вегетарианците ги хранят със салата и ако не са доволни ги гонят от хотела или заплашват с полиция (защото създават проблеми). За да се стигне до плажа се минава през два стръмни баира.
Хотела club Shark е страхотен, а за персонала мога да кажа че се уникални! Няма по-учтив, сърцат и мил персонал, винаги с усмивка и отзивчивост към всеки един гост! Играят с децата и искрено се забавляват с тях, помагат им и за най - малките неща! Храната също е изключителна, стаите се чисти и всекидневно се почистват! Във всичко си личи обичта към това което правят!
Хотел Перла в Саранда е кошмар. Четири етажа без асансьор. Крушката на Единствената лампа в стаята /няма нощни лампи/ смениха на трети ден от престоя. Закачалка...купих в първия ден. Всички от групата нямаха. Водачът Шашко...знам много повече от Интернет.
На градът му трябват 3 фуникуляра, мега баир.
Срещу КОРФУ е, но няма нищо общо. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!
Всичко от което човек се нуждае за пълноценна почивка ! Напълно оправда очакванията за гостоприемност и обслужване.Персонала е винаги усмихнат и в опит да ти услужи . Препоръчвам!
Страхотен хотел, невероятно обслужване! Много сме доволни!
Хотелът беше ужасен! Мебелите бяха захабени до степен, че изглеждаха постоянно мръсни. Праг, разделящ банята и стаята, нямаше и всеки път, след като някой се изкъпеше, водата стигаше до средата й. Добре, че парцалът и кофата на камериерката бяха точно до нас, та да си я попиваме, съответно ламинатът беше надут.
Wi-fi имаше единствено около рецепцията.
Храната беше от полуфабрикати, еднообразна и ако нещо не се изяде - се сервира за следващо хранене.
Давам една звезда заради любезния персонал
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)
Прочети още Последно от блога ни
Grabo.bg вече на 13 години Публикувано преди 20 часа в категория Новини.