Отзиви от клиенти за ABV Travels:
Всички оферти
Ива 3
Одрин 30.9.2023 шофьорът Младен беше услужлив и караше внимателно. Екскурзоводката Ани беше мила, отзивчива и ни даваше много полезна информация. Много съм разочарована от автобуса – малък, стар, тесен и неудобен, с малко багажно отеделение и работеща на пресекулки микрофонна уредба, което не позволи да чуем разказа на екскурзовода. Ако знаех, че се пътува с такъв автобус, нямаше изобщо да се запиша на тази екскурзия. От София до нас за Одрин потеглиха големи луксозни автобуси на други фирми.
Няколко поредни години ползвам услугите на ABV Travels, изключително коректни са!
Стараят се да прекараме добре, много са мили.Автобусите и шофьорите са на ниво.
Препоръчвам!
Очаровани останахме от самия град и от екскурзовода Михаил Кръстев. Вечерята на корабчето "Нощен Босфор" беше ужасна. Сервитьорът заля дъщеря ми с мазна риба, без дори да се извини, да не споменаваме и храната. Останахме и разочаровани, тъй - като не ни беше обяснено, че може да се ползват две атракции една след друга, понеже са в един и същи час.
Организацията на Туроператорската фирма АБВ тровел ,беше под всякаква критика.
Не спазиха условията по договора от т.1 -часа на тръгване ,който се случи с 1 час закъснение.
Хотелът в кайто ни настаниха в Синая беше съвсем различен от този ,който ни бяха посочили в изпратения имейл няколко дни преди пътуването.Заплатихме за закуски към общия пакет ,които не се състояха ,защото от хотела не бяха уведомени ,че имаме включена закуска.
Вечерята ,която беше организирана се оказа ресторанта на 5км.
В Грабо намирам чудесни оферти и съм доволна от коректността.
Оценката ми е изцяло негативна. Бяхме настаненни в хотел на 15 км. от историческия център и придвижването костваше един час и половина. Състоянието на стаите беше лошо, липсваха дори одеала, а при поискаване на такива се даваха чаршафи, които в много случай дори бяха влажни. Никакво отношение от страна на водача на групата, поне насоки за придвижване, към тези които не ползват организираните мероприятия. Не получих никакво съдействие за забравени документи в автобуса от водача и туроператора!
Много добра дестинация, дълга като път, но изпълнена с емоции, особено за тези които летяха с балон. Много начетен екскурзовод, с много знания и добре поднесена информация.
Пътувахме до Анкара, Кападокия, Бурса, Коня и Акшехир. Исмет, екскурзоводът от Турска страна, е жива енциклопедия и разказва подробно за всички забележителности, които посетихме. Но би било добре да се оставя повече време за хранене. Във всякакви магазини, които са доста скъпи и с малък интерес, прекарвахме повече време, отколкото имахме за обяд и това създаваше излишен стрес за всички пътуващи. Абв Травелс, оправете си цените за забележителностите - нямат нищо общо с реалността!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)