Отзиви от клиенти за ABV Travels:
Всички оферти
За момента фирмата е коректна,а служителите от разговора с тях по телефона любезни.
Благодарности на екипа от офиса и по специално на Михаил Кръстев за професионално свършената работа. Коректен, точен и бърз в комуникацията по емейл. Отговори на всичките ми въпроси по възможно най-бързия начин. Адмирации за шофьора Иксан. Най-добрия шофьор. До нови срещи!!!
Бяхме в Истанбул в периода 27-31.08 и останахме много доволни от екскурзоводката Гери и най-вече от шофьора Али.Чудесна комуникация с туроператора!Хотела беше супер приличен,чист,на комуникативно място,с огромна тераса на последния етаж,всеки ден се почистваха стаите.За тази нищожна цена от 175 лв за 3 нощувки със закуски+транспорт абсолютно си заслужава екскурзията.
Препоръчваме на 100%
Екскурзията в Истанбул с 3 нощувки си заслужава
Безотговорно отношение към туристите. Единствено важно за туроператора е печалбата , но не и живота и здравето на хората. Абсолютно разочарование. Споделям мнението на по-вечето пътници, доста от тях не биха се занимавали да пишат отзиви. Туроператора на това разчита.
Прекрасно впечатление от обслужването, любезни, мили и спокойни…!!!Ще препоръчам и на други хора да се възползват от фирма ABV Travels.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)