100% био орехово брашно или масло, от Gourmoli
В Gourmoli следват вековна френска традиция, за да извлекат най-полезното от орехите и да ви помогнат по естествен начин да се заредите с куп полезни вещества. А гурме вкусът на продуктите определено ще зарадва небцето ви!
Варианти на офертата: | ||
---|---|---|
Био орехово брашно - 300гр | 11.80 лв | Разграбено |
Био орехово масло - 250мл | 30 лв | Разграбено |
Био орехово масло - 500мл | 50 лв | Разграбено |
Повече за ореховото масло:
Условия на офертата:
- Валидност на ваучера: от 14 Април до 14 Май 2020г.
- При грабване на ваучер посочете имената си, телефонен номер за контакт и точен адрес за доставка (личен или на офис на Speedy).
- Доставката е за сметка на клиента - 3.60лв до офис на Speedy, 5лв до личен адрес. Извършва се в рамките на 3 работни дни след издаване на ваучер.
- Всички други глобални условия на Grabo.bg
Осигурено от Gourmoli
Gourmoli стартира своя проект за студено пресоване на орехови ядки в началото на 2019г. В екипа по разработването му участват трето поколение френски технолози, които предават опита и технологията на своите прадеди от региона на Дордон, Франция. От 1803г датира началото на това гастрономическо откритие и чак 2 века по-късно то бива преоткрито в България. Френската технология от 1803г представлява ръчно и еднократно студено пресоване на орехови ядки в уникална дъбова преса и последваща естествена филтрация (лен). Това придава на маслото неповторим вкус и най-важно - запазва в него всички омега мастни киселини, витамини и полезни вещества на 100%, защото няма контакт с метал и процеси на окисляване. Маслото съдържа рекордно количество омега мастни киселини и витамин Е, спрямо всички останали масла и зехтини на пазара. Био ореховото масло може да се използва както за овкусяване на салати и ястия, така и за козметични процедури, но най-полезен е директен прием - сутрин и вечер по една супена лъжица.
От оставащия продукт на пресованите ядки (орехово кюспе), в Gourmoli правят био орехово брашно - също ръчно, на каменна мелница, но този път по стара българска технология. Ореховото брашно повишава хранителната стойност на продуктите, към които се добавя - различни ястия, хляб, бисквити и други печива, супи, салати, зърнени храни, сосове, протеинови смутита, кисело мляко и други. Поради високото съдържание на протеин (37гр на 100гр) на практика това е веган протеин, подходящ за директна консумация. В козметиката може да се добавя към маски за коса или пилинг за лице.
Не изпускай предложенията на
Gourmoli