Онлайн курс на английски език по информираност относно наркотиците и алкохола с 2-месечен достъп до платформата, от The Academy

Онлайн курс на английски език по информираност относно наркотиците и алкохола с 2-месечен достъп до платформата

В днешно време способностите ви определят вашия успех и бъдеще. Това обучение за повишаване на осведомеността относно наркотиците и алкохола ще ви даде уменията и предимството, от които се нуждаете, за по-добър просперитет в корпоративния свят. Този курс е разработен за хора, които искат да се усъвършенстват в професионалния и личния си живот. Учете се от лидери и експерти в бранша, с предложението на The Academy.

Онлайн курс на английски език по информираност относно наркотиците и алкохола с 2-месечен достъп до платформата 19.90 лв Грабни
Уроците включват
• Module 1 - Introduction;
• Module 2 - Historical Overview;
• Module 3 - Nature of Addiction;
• Module 4 - Policy Initiatives and Strategy in Drug and Alcohol Use;
• Module 5 - Understanding Alcohol Abuse
• Module 6 - Drug Addiction and Abuse
За обучението
Обучнието се преминава изцяло онлайн - без лектори, с които да се съобразявате. Единственото условие е да имате достъп до интернет. Може да достъпите обучението от всяко място и по всяко време, когато ви е удобно. След успешно преминаване на обучението и финалния тест се генерира дигитален сертификат.

Последният модул е и финалният тест, състоящ се от 10 затворени въпроса. Имате на разположение 45 минути и неограничени опити. За успешно преминат тест се смятат 6 или повече получени точки при максимални 10. Тестът се отключва автоматично след преминаването на всички задължителни уроци.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 3 Декември 2022г до 21 Април 2023г.
 • Курсът е изцяло на английски език.
 • След издаване ваучер е необходимо да се регистрирате на сайта на The Academy.
 • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
 • След предоставяне на необходимата информация се създава регистрация на курсиста в платформата за обучение и получавате автоматичен имейл с данни за достъп, както и имейл с подробна информация за обучението. От този линк може да влезете и стартирате своето обучение в избрания курс.
 • Достъп до платформата за курсистите е 2 месеца, като срока започва да тече след предоставяне на ваучера и регистрирайки ви в платформата за обучение.
 • След успешно приключване на курс получавате дигитален сертификат и уверение към него.
 • При желание от Ваша страна може да бъде издаден сертификат и уверение на хартиен носител с мокър печат, издаден от The Academy се доплащат 10лв, както и куриерската услуга, според тарифите на куриера. Заплащането става с наложен платеж по време на получаване на документите или онлайн на следния адрес: https://academy-bg.com/produkt/plati-sertifikat-i-uverenie/.
 • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
 • Отказът от курс за дистанционно обучение е възможен в рамките на 7 дни, при условие, че курсиста не е получил достъп до платформата на обучение или не се е вписвал в нея, използвайки данните за достъп до електронната учебна платформа, предоставени от The Academy, чрез имейл.
 • Ако потребителят вече е ползвал кодовете за достъп до електронната учебна платформа, предоставени от The Academy или ако е разпечатал на даден носител на цифрова информация, като напр. устройство за съхранение на данни с широко предназначение (т. нар. CD-rom), флаш-памет, защитена електронна учебна среда, компакт дискове (CD, DVD) и други, то вече заплатената такса не подлежи на възстановяване.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от The Academy

The Academy - специализирано онлайн обучение. Курсове за всички!

• Всеки може да вземе участие в нашите курсове - съдържанието на всеки един курс е написано на достъпен и разбираем език, без да се нарушава целостта или качеството му;
• Разнообразие от курсове за обучение - при нас може да откриете курсове, които да ви помогнат да дадете нов старт на своята кариера или да усъвършенствате своите знания и умения. Академията предлага обучения в различни професионални направления създадени от доказани експерти в своята област;
• Достъпно дистанционно обучение и гъвкавост - о нлайн курсът към Академията за обучение е най-гъвкавият начин да получите обучение с признато качество и желания от вас сертификат. С дистанционния курс Вие се обучавате в удобно за Вас време. Можете да се свържете с вашия преподавател по всяко време чрез e-mail и да отправите вашите въпроси.

Учите, когато и където пожелаете и се записвате за изпит, когато сте подготвени. Обучавате се в интернет базирана платформа за управление на обучението с напълно интегриран инструмент за създаване на интерактивно обучение LMS Contipso.

Искате ли...
• Да получите нови знания и професия с бъдеще;
• Сертификат доказващ знанията ви;
• Нова професионална реализация;
• Сертификат и удостоверение - с лед приключване на курса, при успешно положен финален тест, издаваме специален сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа.

Академията се е ангажирала с прилагането на добри практики, идеи и стандарти извличайки информация от европейски източници, асоциации, общности и организации. В тясно сътрудничество сме с едни от лидерите на пазара.

"Не компаниите движат света напред, правят го хората." Именно това лежи в основата на нашето партньорство със Siemens България. Желаете да помогнете в създаването на технологиите и иновациите на утрешния ден, владеете чужд език, притежавате компютърна грамотност? Ако отговора е да, завършвайки обучението си при нас в подходяща програма, ще ви предложим нова кариерна възможност в едни от водещите бизнес направления - технически експерти и инженери; IT сектор; Order management, Accounting и Buyers.

Новите възможности за работа започват тук, с партньорството ни с една от най-големите HR агенции във България. Всички ние вярваме, че най-голямото предизвикателство е съчетаването на талантливи хора със забележителни бизнес проекти. Ние ви мотивираме и помагаме в подобряването на личните ви умения, знания и качества, а благодарение на партньора ни ще превърнете професионалните си цели в реалност.

Възползвайте се от нашата програма за сътрудничество с Колеж "Света Ариадна", ако желаете да продължите своето професионално образование в областта на туризма, маркетинг, информатика и моден дизайн, или икономика и мениджмънт, придобивайки колежанска диплома с право на упражняване професията след втората година. Желаете бакалавърска степен, може да получите и нея след още 2 години в записване на специалност в един от партньорските университетите на колежа.

Получавате 100% признаване на преминалия към нас курс на обучение и съответните предмети след издаване на приложение към сертификата ви от наша страна.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (The Academy).
Онлайн курс на английски език по информираност относно наркотиците и алкохола с 2-месечен достъп до платформата
Топ цена: 1990лв Грабни ваучер
Офертата изтича след:
40:04:18
1грабнат ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 53* **** (покажи) academy-bg.com
Отзиви от клиенти (143)
Супер е курса.
Katya 5
Много приятно ме изненада съдържанието на курса. Доволна съм. Единственото, което не ми допадна и наличието на доста правописни грешки.
Перфектни във всяко отношение!!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)