Онлайн курс за Финансов мениджър, с 6-месечен достъп, от Urocite.bg

Онлайн курс за Финансов мениджър, с 6-месечен достъп

Urocite.bg предлага един модерен и печелещ все повече популярност в света метод на обучение - изграждането на интуитивен подход при решаването на проблеми, а не обременяването със сухата теория.

Онлайн курс за Финансов мениджър, с 6-месечен достъп 9.90 лв Грабни
Повече за курса
С този курс ще усвоите знанията и уменията на финансовия мениждър - една съвременна фигура в организацията на търговските дружества с изключително важно значение за развитието и успеха на едно предприятие. В курса ви очакват професионално разработени интерактивни лекции, анимирани презентации, нагледни примери и икономически анализи, с които бързо и лесно ще навлезете в света на финансовото управление. Ще преминете от начинаещо ниво, през запознаване с основните понятия на мениджмънта, към усвояване на по-сложните материали, теории и задачи на финансовия мениджмънт.

​В рамките на избрания от вас курс - Финансов мениджър, получавате:

• ​Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
• ​12 професионално разработени лекции с интерактивни презентации, тестове и където е необходимо - нагледни практически материали.
• ​Представяне на материалите по професионален начин, изготвено от опитни педагози в областа на финансовия мениджмънт.
• ​Дигитален сертификат при успешно преминат курс.
• ​Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
• Всичките материали към курса стават Ваше достояние от момента на регистрацията Ви и може да Ви изучавате както и когато пожелаете. Без системи на поетапни допускания.

​За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 11 Август 2022г до 31 Март 2024г.
 • За да активирате ваучера си, трябва да попълните кратък формуляр. След попълването на формуляра се появява подробна информация за вход в системата за обучение, в това число потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
 • Офертата не важи за официалните почивни дни.
 • При затруднения за регистрация изпратете на E-mail: info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса - Финансов мениджър;
  - Номер на ваучер;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.

  При варианта с изпращане на Е-mail, до 2 работни дни след регистрация ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и до цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • Може да доплатите към Urocite.bg за допълнителни часове с преподавател - 18лв на час.
 • При преминаване на всички условия от курса с минимум 70% успеваемост, ще получите дигитален сертификат, който не се доплаща. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението - можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).
 • Общите условия за ползване може да прочетете на: сайта на Urocite.bg.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
Онлайн курс за Финансов мениджър, с 6-месечен достъп
Топ цена: 990лв Грабни ваучер
24грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (790)
Доволна съм от курса дигитален маркетинг.
Зоя 5
Курса ми хареса, има много упражнения.
Зоя 5
Доволна съм от курса. Има и инструкция за инсталиране на софтуера
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)