Ускорен онлайн курс по италиански език за начинаещи с 6-месечен достъп до всички уроци и упражнения, от Школата

Ускорен онлайн курс по италиански език за начинаещи с 6-месечен достъп до всички уроци и упражнения

Винаги сте харесвали италианския език, но не ви се иска да търсите учебни центрове и да сравнявате условия? Вече може да се възползвате от удобствата на интернет и да направите първите езикови стъпки в комфорта на дома - с онлайн обучение с Школата!

Ускорен онлайн курс по италиански език за начинаещи (ниво А1) с 6-месечен достъп до всички граматични уроци и упражнения 18.90 лв Грабни
Курсът включва
• Видео записи на уроци с преподавател, в които се изучават граматичните правила и тяхното прилагане в практиката, ежедневни теми и ситуации;
• Множество тестове, които да се използват за самооценка на придобитите знания;
• Допълнителни граматични упражнения към съответните граматични теми, които премахват нуждата от закупуване на допълнителни материали за обучение или работни тетрадки;
• Аудио материали, чрез които се привиква към звученето на езика;
• Видеа и упражнения към тях, чрез които се елиминира ефектът на езиковата бариера;
• Неограничен достъп 24/7.
Повече за курса
По време на онлайн курса по италиански за начинаещи плавно и постепенно ще научавате ключови граматични и лексикални правила и тяхното прилагане в практиката. Ще научите много нови думи и ще развиете основни комуникативни умения. Полагането на основите на италианския език става по лесен и достъпен начин и не след дълго ще умеете да водите свободни разговори. Италианската реч ще се изгради и развие чрез всички лекции и тестове. Ще имате възможността да бъдете още една крачка пред останалите. Значително ще повишите конкурентоспособността си и ще подобрявате служебните задължения.

Курсовете са предназначени както за напълно начинаещи, така и за хора с непреодолима езикова бариера. Развиват се слушане, четене, разбиране и писане. Съобразени са с изискванията на Общоевропейската езикова рамка и са подходящи за всички възрасти.

Онлайн курсът е създаден по гъвкава методология от квалифицирани преподаватели и е съобразен със съответното ниво на курсистите.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 19 Май 2022г до 31 Януари 2024г.
  • С предварително записване на Е-mail: info@shkolata.eu или на: 089 72* **** (покажи), като посочите номер и секретен код на ваучер и телефонен номер за контакт.
  • Необходимо е да направите регистрация и на: https://shkolata.eu/bg/, за да получите достъп.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 2

Видео

Осигурено от Езиков център Школата

Школата е иновативен чуждоезиков център за деца, ученици и възрастни, където с много любов и професионализъм се преподава по интерактивна методика.

Школата
съчетава класическата форма на преподаване с най-съвременните технологии на обучение в онлайн пространството. Целта е да се предада информация, но също да се помогне на обучаващите да се превърнат от пасивни получатели на знания в активни конструктори на житейския си път. Онлайн обучението, което се предлага, излиза извън рамките на разстоянието. То дава възможност на хората от всички краища по света да общуват и да учат заедно.

Офертата е осигурена от ШКОЛАТА ООД, ЕИК: BG204695028 (Езиков център Школата).
Ускорен онлайн курс по италиански език за начинаещи с 6-месечен достъп до всички уроци и упражнения
Топ цена: 1890лв Грабни ваучер
43грабнати ваучера
0
52

Остават само 9 до разграбване!

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн 089 72* **** (покажи) shkolata.eu/bg
Отзиви от клиенти (49)
Курсът може да бъде по- раздвижен, цветен и интересен от предоставеното съдържание?
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)
Прочети още Последно от блога ни
Grabo.bg вече на 13 години Публикувано преди 2 дни в категория Новини.