Мюзикълът "Кабаре" на 11 Май, в Летен театър - Пловдив

Мюзикълът "Кабаре" на 11 Май

Уважаеми клиенти, това събитие бе планирано за 9 Септември 2021г, но поради наложените обстоятелства е отменено за 11 Май 2022г.
- - - - - - - - - - - - - -

Пъстро настроение и музика за душата на любителите на изкуството - това ви очаква по време на събитието, което може да бъде част от вашия пълноценен ден! Насладете му се!

Гледайте мюзикъла "Кабаре" на 11 Май от 20:00ч, в Летен театър - Пловдив, като изберете:

Варианти на офертата:
Място в зелена зона 11 лв Грабни
Място в синя зона 13 лв Грабни
Място в червена зона 15 лв Грабни
Повече за спектакъла
"Кабаре" разкрива живота в Берлин от 1929 до 1930г. Времето, в което столицата на Германия е в депресия след икономическата криза от Първата Световна война. Градът, който е епицентърът на нощния живот и на артистичния авангард, привлича неудържимо артисти, писатели, музиканти от целия свят. Но същото време е и началото на тоталитарния режим на Адолф Хитлер и неудържимия възход на Нацистката партия и Третия Райх.

Сюжетът проследява любовната история на две романтични двойки. Едната е на английската кабаретна звезда Сали Боулс и отношенията и с начинаещия американския писател Клиф Брадшоу, който пристига в Берлин точно на Нова година. Другата история е между хазайката на Клиф - фраулайн Шнайдер и друг неин квартирант - хер Шулц. И двамата са германци, но той е от еврейски произход. Две красиви, весели и романтични истории, но с обречен край.

Именно в този свят попада американецът Клиф, пристигнал в Берлин да търси вдъхновение за нов роман. Още в първата нощ, съдбата го отвежда в най-декадентския нощен клуб - Кит Кат Кабаре и го сблъсква със Сали Боулс - пленителната и спонтанна англичанка и с харизматичното и вездесъщо Конферансие - душата и двигателят на кабарето. Между Сали и Клиф пламва привличане от пръв поглед. Много скоро връзката им съвсем неочаквано се превръща в мечтаната любов. Времето обаче бързо променя реалността.

Вълнуващият и жизнерадостен нощен живот е превзет от все по-злокобния и агресивен ежедневен живот. Ернст Лудвиг - германският приятел на Клиф, още от първия му ден в Берлин, се оказва активен нацист и първата жертва на новата идеология за антисемитизма са новобрачните младоженци фрау Шнайдер и хер Шулц - новият обществен враг.

Сали е уплашена, че ще загуби бляскавия си артистичен и секси живот, който води, за да го замени със скучната семейна идилия на средната класа и драстично променя решението си да заживее с Клиф в Америка. Той ще трябва да напусне Берлин сам.

Нацистите завладяват и Кит Кат Кабаре и животът никога повече няма да бъде същият.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 11 Май 2022 (Сряда).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Мюзикълът "Кабаре" ще се състои на 11 Май 2022г (Сряда) от 20:00ч, в Летен театър - Пловдив.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Иванов Мюзик

Георги Иванов известен днес като Импресарио Иванов, е собственик и управител на фирма Иванов Мюзик+ ЕООД. Създадена през 2015г Импресарио Иванов Мюзик е музикална компания, която се развива и занимава с музикалният и шоу бизнес в България.

Основна дейност на Иванов Мюзик: импресарска и продуцентска, услуги в сферата на музикалният и развлекателен бизнес - оркестри, фолклорни формации, поп и рок групи - поп фолк артисти, естрадни певци, дисководещи, озвучители и професионално озвучаване, осветление, танцьори и танцьорки, организира партита, събития, фестивали, монтаж и отдаване под наем на професионални мобилни сцени за концерти фестивали и събития, организира театрални постановки, спектакли, концерти национални турнета на ансамбли, формации и артист изпълнители.

Офертата е осигурена от ИМПРЕСАРИО ИВАНОВ МЮЗИК ЕООД, ЕИК: 205320287 (Иванов Мюзик).
Мюзикълът "Кабаре" на 11 Май
Топ цена: 11лв Грабни ваучер
98грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Пловдив, Център, Хълм на Освободителите
Кабаре - Отзиви от клиенти (3)
Страхотно изъплнение на нашите Опера и Балет, както винаги!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)