Инна

 
5
Инна написа ревю за Mpic360
Да бъдеш сниман от Mario Marques е истинско удоволствие , прекарахме си чудесно и ще се възползваме от услугите му е и за напред въпреки, че не сме от Варна ? Благодарим отново ❤️
 
Инна получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Mpic360, защото е лоялен клиент.
3
Инна написа ревю за Семеен хотел Жаки**
Стайте не са лоши беше чисто, самия хотел е чист забележките са ми към храната и мястото където се хранят хората, покривките ликьосани не се изтупват от трохите, госпожата която сервира имаше ужасно държание и на закуска и на вечеря яденето беше отврат не само на нашата маса, освен салатата, мъжа който беше охрана и помагаше за сервиране евала страхотен човек! Поздрави за него! Но за тая госпожа разваля настроението на всички с гадната си физиономия и ужасно държание и сопкане
 
Инна получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Supergift.bg, защото е лоялен клиент.
 
Инна получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за През Август и Септември в Камчия! Нощувка със закуска и вечеря, плюс басейн!
 
Инна получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Апартхотел Примавера 2, защото е лоялен клиент.
 
Инна получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Инна получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Инна получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Есенен релакс край Мадара! Нощувка, плюс ползване на джакузи и сауна!
 
Инна получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)