Diana

 
5
Diana написа ревю за Хотелски комплекс Зара
Страхотен и мил персонал, просторна стая с тераса и всички удобства. Закуска и вечеря на блок маса с голям избор. Прилично спа, много топла вода в басейна, единствен минус водата в джакузито миришеше на застояло, въпреки, че не беше мръсна.
4
Diana написа ревю за Парк хотел Арбанаси****
Прекрасен хотел с просторни стаи и голяма баня. Изглед към Търново, тихо и уютно местенце с градина и детска площадка. Обилна закуска на блок маса, скромна вечеря. Басейнът е малък при повече гости в хотела. Като цяло приятно място за почивка.
 
Diana получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Diana написа ревю за Хотел Вихрен Роял Палас****
Прекрасен хотел със супер локация на минути от централната пешеходна улица.
Много вкусна вечеря и мил персонал.
Супер спа зона с голям басейн, джакузи, сауна и парна баня.
Единствена забележка за матраците, които са с пружини и не много удобни.
4
Diana написа ревю за Hotel Time Out***
Прекрасно малко хотелче със супер удобни легла, вкусна вечеря с чаша прекрасно вино. На 5 мин от центъра. Много гостоприемни стопани. Единствена забележка за парната баня и джакузито не бяха включени. За да се ползва парната баня трябваше да се изчака, а водата в джакузито беше студена и отнема няколко часа, за да се стопли.
Като цяло приятен престой.
 
Diana получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
4
Diana написа ревю за SPA Хотел Девин
Хубав и чист хотел в централната част на града. Малка стая с малка спалня и твърд матрак, а банята е за китайци, не може да се обърнеш, и за по-едри хора предполагам е кошмар. Нощната лампа не работеше, но това е дреболия. А сега плюсовете, закуската е супер на блок маса, има за всякакви вкусове. Спа зоната и басейна също много добри. Персонала е мил и учтив.
4
Diana написа ревю за Хотел Чифлика
Прекрасно място за почивка, качествено обслужване и много добра храна в механата. Единствен минус, че през май месец външния голям басейн още не работи и няма климатик в стаята.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)