Vanya

 
5
Vanya написа ревю за Театър 199
Нямам забележки по обслужването и получаването на ваучерите. Лесно, удобно, приятно.
Постановката е чудесна, философска, с тема за размисъл. Актьорите се справиха перфектно и държаха интереса на пълния салон през цялото време.
Препоръчвам!
3
Vanya написа ревю за БлуБубу Мюзик
Неприятна изненада беше за мен дублирането на местата, Често ползвам Грабо и това ми се случва за първи път, като искрено се надявам да е за последен. Иначе безплатната напитка беше като частична компенсация на факта, че вместо от 16,гледах концерта от последния ред.
Концерта беше чудесен!
5
Чудесна постановка, отлична игра на актьорите! Препоръчвам!
 
Vanya получава значка Halloween, защото направи покупка в Деня на Вси Светии!
4
Vanya написа ревю за Хотел МПМ Калина Гардън****
Хотела е чудесен! Чисто, спокойно, приятно. На рецепцията бяха така добри да ни настанят веднага, макар, че пристигнахме по- рано от очакваното. Храната е много добра, разнообразна и прясна. Горещо препоръчвам, най- вече за семейства с деца.
5
Чудесно представление, с много смях и само положителни емоции.
Горещо препоръчвам!
4
Vanya написа ревю за МГТ "Зад канала"
Много добра постановка, чудесна игра на младите актьори.Наистина пренася в света на героите на Бергман.
Поздравления за трупата на театъра, препоръчвам пиесата на любителите на класиката на Бергман.
4
Vanya написа ревю за Ателие Офисто
Изключително коректни, предоставената торта отговаряше изцяло на описанието и на нашите желания. Препоръчвам и желая успех на фирмата!
 
Vanya получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Ателие Офисто, защото е лоялен клиент.
 
Vanya получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Асен Блатечки и Койна Русева в комедията "Лъжата" 13 Юни!
 
Vanya получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански в "Малко комедия" - на 11 Април!
 
Vanya получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Деян Донков и Лилия Маравиля в комедията "Палачи" - на 4 Декември!
 
Vanya получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Театър 199, защото е лоялен клиент.
 
Vanya получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Спектакълът "Двубой" по Иван Вазов на 5 Юни!
 
Vanya получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Елена Петрова, Ники Сотиров и Румен Бечев в спектакъла "Жертвата" - на 21 Март!
 
Vanya получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Премиера на постановката "Амадеус" на 21 Февруари!
 
Vanya получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Vanya получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
 
Vanya получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Домашен козунак със стафиди и бадеми и шарено яйце!
 
Vanya получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Веселин Ранков в постановката "Тартюф" на 5 Април!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)