Даниела

 
5
Даниела написа ревю за Модна агенция Дани Стил
Много сме доволни, ходим за втора година. Тази година фотографа е надминал себе си като декори (уникални са). Предразполага снимащите се и снимките се получават бързо.
 
Даниела получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Модна агенция Дани Стил, защото е лоялен клиент.
 
Даниела получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Даниела написа ревю за Глобул Турс
Страхотен автобус, много коректни и в офиса и по самата организация на екскурзията. Имаше достатъчно време за разходка и пазар.
 
Даниела получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
3
Даниела написа ревю за Гранд Хотел Банско****
Храната беше супер, но първия ден при настаняването нямаше кърпи и халати, което за 4 звезден хотел дори не е за коментар (настанихме се в 15.00ч, донесоха ни кърпи в 22 часа). В хубав и слънчев ден външния басейн не беше отворен, тъй като можело да вали (е, не заваля до края на деня). В loundge бара се пуши на затворено пространство и миризмата се е пропила във всичко..
 
Даниела получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
3
Даниела написа ревю за Bulgaria Travel
Отлична комуникация с офиса, автобуса и шофьорите бяха чудесни, ноо много лош екскурзовод и организация на екскурзията. Първият ден при 13 часа път направиха 3 почивки, като между втората и третата имаше 5 часа път. Вторият ден в Милано, свободното време беше 20 мин. Местни екскурзоводи не се използват и водача не намира обектите (пита на няколко места и тръгва в различни посоки), не чака групата, а върви напред сам. Няма почивки по пътя за хранене, носете си храна!
 
Даниела получава значка Sushi freak, защото грабна три суши оферти от Grabo.bg!
5
Даниела написа ревю за Салон Елита
Работи бързо, не са много добри декорациите, но мацката си разбира, има и много цветове лакове.
5
Даниела написа ревю за Ginger Sushi Bar
Добра локация, чудесно обслужване, сушито им е страхотно. Препоръчвам!
 
Даниела получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Предколедна екскурзия до Будапеща! 2 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс транспорт!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)