Мария

 
5
Мария написа ревю за Хотел Медвен
Всичко е прекрасно. Хотелски стаи, кухня, отношение към гостите от собствениците Димо и Янка. Страхотни хора. Това е вашето място за почивка. А пък храната е просто приказка. Много сме доволни.
5
Мария написа ревю за Хотел Медвен
Отседнахме в хотела за Велик ден. Използвах е 3 нощувки. Хотела е много чист, подреден и стаите са страхотни. Собствениците Димо и Янка са се погрижи ли на гостите да им е уютно, приятно и са помислили и за най-малките детайли. Личи си, че са професионалисти. Освен това имат страхотно добро отношение към гостите си. Много мили, усмихнати, приветливи хора, готови да задоволят всичките ви капризи. Кухнята към ресторанта също е на много високо ниво. Всичките им ястия са много вкусни и достатъчни.
 
Мария получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Медвен**, защото е лоялен клиент.
 
Мария получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Медвен**, защото е лоялен клиент.
5
Мария написа ревю за Kомплекс Елена
Чисти стаи. Прекрасен хотел. Много любезен персонал. Храната достатъчна и добре приготвена. Спа центъра е чист и поддържан. Една малка забележка, нужно е поставянето на комарници на прозорци и врати на стаите. Нашата стая беше с изглед към гората, нямаше комарник на прозореца, и това беше проблем, защото първо трябваше да избием комарите и тогава да спим. Препоръчвам хотела.
5
Мария написа ревю за Замъка "Влюбен във вятъра"
Уникално,красиво. Препоръчвам.
5
Мария написа ревю за Спа Хотел "Орфей" **** Пампорово
Много сме доволни от почивката в хотел Орфей.Усмихнат и вежлив персонал.Храната е вкусна,разнообразна и в изобилие.Бармана,който на 23.08 беше на смяна на лоби бара след 21.00 до 22.00 е много добър специалист,бързо обслужва,усмихнат въпреки големите опашки около 21.30 часа.С удоволствие ще посетим отново хотела.Горещо препоръчваме хотела с моето семейство.Благодарим от все сърце.
5
Мария написа ревю за Хотел Калифер
Собствениците на хотела са много мили хора.Хотела чист.Местноста уникална.Много добро обслужване.Препоръчвам.
5
Мария написа ревю за Urban car wash
Възхитени сме от момчетата.Работят бързо и качествено.Ставаме им клиенти и без ваучери.Благодарим.
 
Мария получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Мария получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Салон за красота Lady D, защото е лоялен клиент.
 
Мария получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Лучиано, защото е лоялен клиент.
4
Мария написа ревю за Семеен хотел Опълченец
Добро отношение на персонала,но скромни порции.Налага се човек да си поръчва от менюто.Стаите в хотела са чисти и приветливи.Препоръчвам.
4
Мария написа ревю за Хотел Деспот Слав
Относно стаите в хотела, има какво да се желае.Храната е вкусна,разнообразна, и в достатачни количества.Отношението на персонала е отлично.Препоръчвам.
 
Мария получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Под сенките на Балкана - в град Шипка! 1 или 2 нощувки със закуски и вечери!
 
Мария получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
4
Мария написа ревю за Ресторант Мидена къща
Добро обслужване.Вкусна храна,но предложеното меню за ваучерите е с много малък грамаж.Пилето по италиански , ако седне един 120 килограмов мъж ще остане гладен.
3
Мария написа ревю за Механа Одаята
Останахме доволни по принцип, с една лека забележка.Забелязахме , че хората , които не с ваучери, биват обслужвани по бързо.
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)