Teodora

от София  
 
Teodora получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Teodora написа ревю за Фроида
Бързи и точни! Много симпатични фигурки с късметчета, чудесно допълнение към коледния подарък :)
Не ми хареса само, че нямам избор на куриер.
5
Teodora написа ревю за FOTOBG
Много съм доволна от обслужването и изпълнението.Поръчах календари като подарък за предстоящите празнищи. Формата за оформление позволява качването на повече от една снимка и си направих весели колажи от изминалата година. Получих си каленрадите в срок и останах доволна от резултата. Препоръчвам!
4
Teodora написа ревю за Държавна Опера Бургас
Много добра организация на транспорта кьм и от мястото на събитието. Лошо разположение на столовете. Не видяхме голяма част от спектакъла на сцената с декора .Мястото е уникално и осветените скали бяха вълшебни,когато се премести 3то действие там. Иначе бе малко скучна "Кармен" на Бургаската опера.
2
Teodora написа ревю за Неврокоп Травел
Давам звезда единствено заради шофьора Венци, на който не можахме да благодарим подобаващо и Спа хотела Аспа Вила, на които не успяхме да се насладим пълноценно. Много лоша организация на екскурзията София-Разлог-Парка на танцуващите мечки в Белица. Това, че се отклонихме по цялата подбалканска линия, за да събираме хора и пътувахме 6 часа от София до Велинград не е толкова голям проблем. Това е единствената ми екскурзия в която групата чака водача, които закъснява. Има още негативи. Съжалихме!
 
Teodora получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Караджъ Турс, защото е лоялен клиент.
3
Teodora написа ревю за Държавна опера Пловдив
"Милосърдието на Тит" от Моцарт. Не препоръчвам. Прекрасни гласове, прекрасен оркестър (само заради тях давам звездите), но костюми, постановка и сценография...бедно и недомислено. Модерната трактовка ме разби :(
5
Teodora написа ревю за Хермес Холидейс
Благодаря на Хермес Холидейс за добрата организация и чудесната екскурзия до Малта! Бях с предубеждения в началото, заради коментари в мрежата, но сега бих препоръчала на близките си. Хотел Canifor не е толкова лош както го описват и е на стратегическо място до автогара, бакалии, заведения за хранене с прилични цени и близо до центъра. Не сме ползвали предплатените екскурзии, но екскурзовода Бойко, който ни посрещна на летището и заведе до хотела бе много изчерпателен, забавен и атрактивен.
5
Teodora написа ревю за Дари Травел
Много съм доволна от екскурзията до Мелник, Сандански и Рупите. Програмата бе изключително богата, хотела в Сандански много уютен и чист. Малко ми липсваше екскурзоводското обслужване по пътя, но водача на групата Ели я компенсира като организира местни екскурзоводи и осигури намаления на таксите за посещавани обекти.
5
Teodora написа ревю за Механа Хаджи Минчо
Хапнахме вкусна салата и вратна пържола с картофки. Заведението е типична механа, което ни допада. Предполагам, че бяхме обслужени от собствениците, които бяха мили и гостоприемни!
3
Teodora написа ревю за Театър 199
Бях забравила колко неприятно е пространството на театър 199. Тясно и задушно. Спектакълът си е пълни съчинения по Шекспир, но на учениците в залата им хареса и ще запомнят пародията. Жалко, че в това са замесени много добри актьори.
5
Teodora написа ревю за Младежки театър Николай Бинев
"Дон Кихот"! Препоръчвам горещо!
 
Teodora получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
 
Teodora получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
Teodora получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Wild Art WorkShop, защото е лоялен клиент.
 
Teodora получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Wild Art WorkShop, защото е лоялен клиент.
 
Teodora получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Teodora написа ревю за Глобул Турс
Много сме доволни от екскурзията до Скални гъби, Перперикон, Златоград, Татул и Кърджали. Удобен автобус, хубав хотел. Специални благодарности на екскурзовода ни Венера за богатата и интересно поднесена информация за местата, които посетихме.
4
Teodora написа ревю за Ego 1 Pizza & Grill Restaurant
Посещавали сме и друг път пицария Его при гостуването си във Велико Търново. Уютна обстановка, много вкусни пици, но обслужването е много бавно. Със салата си поръчахме по една ракийка, бяхме само 3-4 маси, чакахме около 30 минути, за да ни донесат салатата, питиетата и пиците на куп :(
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)