Адриана

 
5
Адриана написа ревю за Планински клуб България
Един от най-хубавите дни в живота ми! И въжения парк, и ездата, и карането на АТВ бяха Фантастично преживяване! Срещнахме се със страхотни хора! БЛАГОДАРЯ ВИ за грижите! Нямам търпение пак да ви посетим! Поздрави от Адриана, Калина и малкото чихуахуа, което язди кон :D
 
Адриана получава значка Луда глава, защото защото грабна три оферти за екстремни изживявания от Grabo.bg!
5
Адриана написа ревю за Хотел Рила
Стилно обзавеждане, комфортни стаи, отлични бани, прекрасен ресторант, вкусна храна, чиста и достатъчно топла вода в басейна, джакузи на ниво, прекрасно СПА, любезен персонал. Само кнайп пътеката не успях да ползвам, защото имаше някакъв проблем. Определено надхвърли очакванията ми, чак съжалявам, че не съм открила този хотел по-рано :)
 
Адриана получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Рила, защото е лоялен клиент.
 
Адриана получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Адриана написа ревю за KB Solution
Фирма, която напълно заслужава всяка една добра дума, написана за нея. Бързи, коректни, човечни, налице е конструктивен диалог с клиента, повече от customer friendly, отлични професионалисти! След 3 поръчани (и прекрасни!) артикула продължавам с интерес да следя предложенията им.
1
Адриана написа ревю за Creative Beauty
Поръчах чаша с термо надпис, а получих чаша с гравиран надпис. След "напъни" по телефона ми беше предложена рекламация, в която пътните разходи са за моя сметка. Аргументът беше, че в противен случай "продавачът нямало да има никаква печалба". Това е некоректно, непрофесионално и нагло.
5
Адриана написа ревю за Dimani
ИЗУМЕНА СЪМ! Невероятно любезно, коректно и професионално обслужване! Въпреки че бях закъсняла с поръчката, дамата по телефона прояви разбиране, реагирайки светкавично! Така успях навреме да подаря безупречно изработените артикули! Дори получих подарък! Разгледах и сайта им, имат прекрасни неща!
5
Адриана написа ревю за GraphicArt
Безупречни просто! Вече години ползвам услугите им.
1
Адриана написа ревю за Fun Sport
Закупих ваучер главно заради тролейчето, но на дъщеря ми не беше разрешено да го ползва, защото била под 40 кг. В условията на офертата е посочено, че лицата трябва да са от 30 кг до 150 кг! Не получих това, за което платих, детето ми се разплака, а обяснение за грешката никой не благоволи да даде.
 
Адриана получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
 
Адриана получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
5
Адриана написа ревю за Цирк Колозеум
Несъмнено най-хубавия цирк, който сме гледали. Большой Московский Цирк не може да се МЕРИ с него! Нямам търпение отново да дойдат в града!
 
Адриана получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Адриана написа ревю за GraphicArt
Не останах просто изненадана, а зашеметена от прекрасното попадение!
Искам координати да ми гравират и други неща :)
 
Адриана получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Кулинарна работилница Deli4i, защото е лоялен клиент.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)