Надя

 
5
Надя написа ревю за ABV Travels
Вчера се върнахме от Истанбул! Изключително доволни сме от АБВ! Ходили сме и с други агенции преди, но от 2 години посещаваме Истанбул само с тях! Много добре организирана програма, без спиране на излишни места - като разни фабрики и т. н. Хотелите, които запазват винаги са на удобно и комуникативно местоположение до центъра. Много сме доволни от екскурзоводката ни Гергана Аврамова. Препоръчваме АБВ Травелс!
2
Надя написа ревю за Гранд Хотел Банско****
Никога повече няма да посетим това място!
На първо място трябва да знаете, че водата не е минерална, басейна и джакузито бяха страшно мръсни, а водата не достатъчно топла! Храната беше еднообразна и нямаше почти никакви десерти в действителност, за разлика от снимките, които качват в страницата на хотела, където "изобилства".
В стаята дори не ни се зареждаха обичайните консумативи. Халатите бяха изхабени и скъсани, което за мен лично беше обидно. Не очаквах това....
 
Надя получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Екскурзия до Истанбул през Октомври! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин!
 
Надя получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Албена Холидейз, защото е лоялен клиент.
 
Надя получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Петзвезден релакс в Кушадасъ! 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в Хотел Sealight Resort*****!
 
Надя получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за SPA релакс във Велинград до края на Февруари! Нощувка със закуска и вечеря!
1
Надя написа ревю за Холидей Бг Тур
Не останахме доволни от екскурзията до Будапеща, Прага и Виена!
 
Надя получава значка Най-добра дружка, защото вече има повече от 20 приятели в своя профил!
 
Надя получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Запрянов Травел, защото е лоялен клиент.
 
Надя получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
1
Надя написа ревю за Bulgaria Travel
Слаба организация! Постоянни закъснения от страна на шофьорите! От офертата им се разбираше, че ще можем да посетим и обърнем внимание на всяко едно от посочените места и забележителности във Унгария, Хърватия, Италия и Австрия, а не можахме да видим и на половината от въпросните места!
 
Надя получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)