Петя

 
5
Петя написа ревю за Хотел Александър - Златоград
Прекрасно място за почивка! Препоръчваме! Благодарим за чудесното отношение на персонала в ресторанта, вкусната храна и професионализма! Благодарим за уюта и гостоприемството! Бъдете благословени! До нови срещи!
5
Петя написа ревю за Фризьорски салон Нина стил
Благодаря за козметичната процедура, извършена с много любов, с внимание и професионализъм! Желая здраве и успехи!
5
Петя написа ревю за Хотел Александър - Златоград
Прекрасно място с прекрасни хора! Адмирации за успешния бизнес в съчетание на удобна почивка и вкусна разнообразна храна! Винаги остава в нас прекрасната емоция да се върнем отново! Сърдечни благодарности на слънчевата Милена и на целия прекрасен персонал в комплекса! Пожелаваме ви здраве и любов, мили хора! Бъдете благословени!
 
Петя получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
 
Петя получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Go2Holiday, защото е лоялен клиент.
5
Петя написа ревю за Хотел Калифер
Много релаксиращо място! Гледката към величествения връх Ботев те зарежда с енергия и любов! По родните места на Ботев, Левски и Вазов си истински Българин и усещането за патриотизъм е особено силно, а чувството за дълг и благодарност е несравнимо!Мили хора, благодарим ви за уютната атмосфера, чистота и вкусна храна! Продължавайте в духа на Българщината!
 
Петя получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Петя получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Петя написа ревю за Кабинет д-р Акан Али
Обслужване на ниво с много добро отношение към пациента и полезна консултация.
5
Петя написа ревю за Хотел Александър - Златоград
Много сме доволни от обслужването на персонала. Много отзивчива и мила е служителката в СПА зоната. Храната и обслужването в ресторанта са отлични, отправяме нашите адмирации към готвача! Мястото е спокойно и релаксиращо.
Единствената ни забележка е относно слабата или липсата на изолация на преградните стени в сградата, което допринася за чуването на всички шумове в стаята.
Пожелаваме на всички, които се грижат за нашия комфорт здраве, късмет и благоденствие!
 
Петя получава значка Halloween, защото направи покупка в Деня на Вси Светии!
 
Петя получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)