Tonika

 
 
Tonika получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Photo Studio VK, защото е лоялен клиент.
5
Tonika написа ревю за Хотел Белведере Холидей Клуб
Страхотен хотел и персонал!!! СПА центъра е много добър, водата е изключително топла поне 30 градуса в басейна и повече в джакузито, спокойно е не е претъпкан, идеалната почивка за 2ма. Центъра е на 2 минути, лифта на 5. Локацията е перфектан. Хтаната е невероятно вкусна, единия ден вечерята беше по предварително подбрано меню - готвачите са истински професионалисти. Доста по скъпи хотели нямат такъв класен ресторант. Првпоръчвам на всеки, без конкуфенция за тази цена.
2
Tonika написа ревю за Автосервиз Димaкс Ауто
Пригответе си 40 лв, а не 20, защото ако се наложи раздвижване на накрайника (нагряване с оксижен) искат още 8.40 на страна !!! И познайте, винаги се налага слъвсем случайно. На другите места си е вллючено в цената, идеята е някой да си помисли, че е 20, но да даде 40. От персонала са пичове иначе.
 
Tonika получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
 
Tonika получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Tonika написа ревю за Хотел Белведере Холидей Клуб
Страхотен хотел!!! СПА центъра е уникален, водата на басейна е изключително топла, на джакузито още повече, а има и 2 сауни. Храната в ресторанта (включена в цената) беше разнообразна всеки ден и прясна, 5 звездно качество и избор, а персонала беше учтив. Стаите са супер просторни (спалня, хол и кухня, около 50 кв.) А не като в другите хотели само малка стая, интериора е изискан, всичко е на изключително високо ниво, не случайно хотела е 4 звезди. Има детски кът, детски басейн и играшна зала.
 
Tonika получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Tonika получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Петзвезден релакс в Девин! 2 или 3 нощувки със закуски за двама възрастни с до две деца, плюс SPA!
 
Tonika получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Escape Game Challenge, защото е лоялен клиент.
 
Tonika получава значка Най-добра дружка, защото вече има повече от 20 приятели в своя профил!
 
Tonika получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)