ALBENA

 
5
Отличен курс!Лесни,достъпни за начинаещи уроци!лагодаря на екипа от професионалисти,създал този курс,перфектно начало за научаване на нов език!Ще се възползвам и от второ ниво,задължително!
5
ALBENA написа ревю за Хотел Панорама
Великолепен хотел! Перфектна локация!Много любезен персонал! Отлично меню и новогодишен брънч! Нямам думи да изразя своите благодарности за прекрасната Нова година, която споделихме с Вас! Огромно благодаря и до нови срещи!
1
ALBENA написа ревю за Верига CBA
Този път съм недоволна от услугата,първо чаках 40 минути пред щанда за да получа сушито,което първо съм заплатила предварително и второ,има изрично условие за час на получаване на поръчката!Възмутена съм!И сушито не беше приготвено качествено ,както друг път и повече нямам намерение да поръчвам!
5
ALBENA написа ревю за Аlleop.bg
Перфектен тостер!Изпича едновременно четири филийки,което пести време и електроенергия!Всички продукти на Аlleop.bg са невероятно полезни,практични и винаги надминават моите очаквания!Оставам техен верен клиент!
 
ALBENA получава значка Ранно пиле, рано пее, защото си грабна ваучер по първи петли!
 
ALBENA получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
ALBENA написа ревю за Оптика Кристал 93 - Б.И.
Перфектно отношение!С огромно внимание бях изслушана,дамата ми помогна много с избора на подходяща рамка и точно бе спазен и диоптъра ми по рецепта!Очилата са много качествени!Благодаря Ви и задължително ще поръчам отново очила при Вас!Радвам се,че Ви открих!Успех!
5
ALBENA написа ревю за Лучиано
Перфектно!Уютна и прекрасна обстановка!Дамата,която ни обслужи беше много внимателна и мила!Пиците бяха отлично приготвени и огромни!Прекарахме си чудесно и препоръчваме,задължително да посетите това кътче в центъра на града!
 
ALBENA получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Лучиано, защото е лоялен клиент.
5
ALBENA написа ревю за СМДЛ Лаборекспрес 2000
Както винаги,перфектни!Бързи,изключително внимателно и безболезнено вземане на кръв!Прекрасно отношение и професионализъм!
 
ALBENA получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от СМДЛ ЛаборЕкспрес 2000, защото е лоялен клиент.
 
ALBENA получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от СМДЛ ЛаборЕкспрес 2000, защото е лоялен клиент.
5
ALBENA написа ревю за Helios Dent
Невероятен професионалист!Перфектно почистен зъбен камък и полиране! Обстоен преглед и най вече много мила и внимателна към пациента! Със сигурност ще използвам услугите на" Хелиос дент', отново заради професионализма и прекрасното Ви отношение!
5
ALBENA написа ревю за Sladucci
Великолепна торта!Толкова красива с невероятен усет към детайла!Като картина,изрисувана от художник!А ,сладкарницата е толкова уютна,с прекрасна музика,изискани сладиши и с много мили,красиви и усмихнати лица,които ме обслужиха!Щастлива съм,че Ви открих!Успех!
5
ALBENA написа ревю за Мидима
Невероятно качествен продукт!Халатът е мек,уютен като прегръдка!Освен това е достатъчно широк и удобен и изглежда невероятно!Благодаря Ви "Мидима" за красивия халат!
 
ALBENA получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от СМДЛ ЛаборЕкспрес 2000, защото е лоялен клиент.
 
ALBENA получава значка Sushi freak, защото грабна три суши оферти от Grabo.bg!
5
ALBENA написа ревю за Мултимедикал
Перфектна четка за коса!Направена е от много качествен материал и върши отлична работа!А за тази цена,качеството на продукта е невероятно!Възхитена съм и препоръчвам задължително!Благодаря Ви и за много бързата доствка,още на следващия ден!Очаквам и следващи оферти за покупки с нетърпение!
5
ALBENA написа ревю за Учебен Център Асториа Груп
Невероятни професионалисти!Много любезни и внимателни!Уроците са лесни и приятни за усвояване!А преподавателите са винаги на линия за помощ и въпроси относно обучението!Препоръчвам,задължително !
 
ALBENA получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Alexander Оptics, защото е лоялен клиент.
Покажи още...