Златка

 
2
Златка написа ревю за Lighthouse Golf & Spa Resort
Хотелът е ОК, но обслужването на рецепция е с доста ниско качество. Отношението на персонала е грубо и непрофесионално, липсва им адекватно обучение. Ако не има харесва темата на въпроса ви, ще ви пренебрегнат или ще ви затворят телефона.
Плажът е красив като природна даденост, но зле поддържан, с боклуци в пясъка. Хигиената в ресторанта на плажа е потресаваща, както и менюто им за гости, които са от програма All inclusive.
Превоз от плажа до хотела има само няколко пъти на ден, с един раздр
 
Златка получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Лукс през Юли край Балчик! 3 нощувки на база All Inclusive, плюс SPA!
 
Златка получава значка Sushi freak, защото грабна три суши оферти от Grabo.bg!
 
Златка получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
3
Златка написа ревю за Happy Bar & Grill
Успяхме да направим резервация веднага щом поискахме, въпреки че беше Петък вечер. Храната беше добра, но сервитьорите не полагат особено усилие до обслужват добре - основната им цел е да вземат поръчката, а след това е трудно да привлечеш вниманието им. Дори и на масата да се ползва ваучер с намале
 
Златка получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Ранно море в Лозенец! 3 нощувки със закуски, плюс 2 вечери!
 
Златка получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Ранно море в Лозенец! 3 нощувки със закуски, плюс 2 вечери!
 
Златка получава значка Дядо Коледа, защото изпрати поне три ваучера от Grabo.bg като подарци за свои приятели.
 
Златка получава значка Спестих над 2000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 2000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Златка получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Златка получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Покажи още...