марто

 
 
марто получава значка Спестих над 2000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 2000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
марто получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
3
марто написа ревю за Kомплекс Елена
Като цяло не съм доволен от хотела. При настаняването се наложи да чакаме половин час на рецепцията. Персонала не беше от най любезните. Басейна беше твърде малък и на всичко отгоре с много връсна вода, не можеше да се ползва. Спа центъра не отговори на очакванията ми, поради факта, че сауната и през двада дни престой беше с много ниски градуси около 70. Инфаред стаята не работеше. Парната баня бе на ниво. Храната бе повече от оскъдна. Единствено ми хареса представянето на диджея вечерта.
4
марто написа ревю за Хотел Свети Георги Ски&Holiday
Престоят ни бе задоволителен. Персонала е вежлив, обслужването е добро. Само забележка имам за спа центъра, което включва не включване и не добре затопляне на сауната и парната баня.
2
марто написа ревю за Замъка "Влюбен във вятъра"
Посещавам замъка за втори път и съм разочарован от синята боя по плочките на земята. Лепнеше по обувките и придава не автентичен вид. Все още не може да се посети замъка от вътре.
 
марто получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
3
марто написа ревю за Хотел Елена****
Прекалено пълен хотел, недостиг на място в басейна ,спа центъра ,асансьорите.В ресторанта храната свърши.Музикалната вечер в двата ресторанта беше чудесна и в известен смисъл компенсира другото.
 
марто получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
3
марто написа ревю за ПФК Лудогорец 1945
Добро преживяване, лош резултат.
 
марто получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
марто написа ревю за PM Grill & Pizza
Отлично обслужване и перфектна кухня.Препоръчвам!
 
марто получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
марто получава значка Pizza freak, защото грабна три оферти за пица от Grabo.bg!
5
марто написа ревю за Хотел Гранд Рояле
Доволен съм от обслужването. Персонала бе мил и вежлив. В апартамента се подържаше чистота и хигиена на ниво. Храната бе разнообразна и вкусна. Единствено водата на басейна не е 30 градуса, но като поплуваш се стопляш. Спа обслужването е на нужното ниво.
5
марто написа ревю за Пекарна Краси
Доволен съм от обслужването, приветлив персонал и вкусна пица.
 
марто получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)