Николай

 
5
Най-хубавото нещо, което съм купувал някога, този спектакъл си заслужава всяка стотинка ! Магично представление, ще продължите да си задате въпроси, как е възможно ?! Адмирации за всички замесени в идеята ! С кеф бих го гледал, отново и отново !
 
Николай получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
2
Николай написа ревю за SPA Хотел Инфинити Парк Велинград*****
Звездите им са подарени, за лукс и 5 звездна база и дума не може да става. Дистанционното за телвизора, в окаяно състояние, никога не е почиствано и половината копчета не работят. В стаята и спа центъра е задух, не ми се мисли лятото какво е. Басейните с изключение на плувния са с вряла вода. Инфинити басейна е с безумно работно време 11ч-16ч. Няма диспенсъри за вода, песонала на бара дори не се старае да поддържа студена ПЛАТЕНА вода. На вечеря също липсват напитки. Голяма "загуба" е галон вода
3
Николай написа ревю за Bruschette Italian Bistro
Храната е добра, но порциите са много по-малки от обявеното количество, избора от коктейли е доста оскъден.
4
Николай написа ревю за Семеен Хотел Джемелли
Хотела е разположен не далеч от центъра във високата част на гр.Обзор на около 20мин. пешеходно разстояние от плажа, обслужването е много добро, любезни и отзивчиви домакини. Чисто и поддържано хотелче. Хубава панорамна гледка от последните етажи, големи балкони, комарници на вратите и външни ролетни щори. Минус са мъничките стаи, шумните вентилатори и смесители в банята, и неудобните легла.
 
Николай получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Бизнес хотел Пловдив***, защото е лоялен клиент.
 
Николай получава значка Среднощна птица, защото си грабна ваучер в малките часове на нощта!
 
Николай получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от BW Premier Sofia Airport 4*, защото е лоялен клиент.
5
Николай написа ревю за Хотел Мура
Големи и чисти стаи, любезени и гостоприемни домакини. Храната беше вкусна и добре приготвена, порциите са големи, а избора разнообразен. Рум сървиса поради извънредното положение е като по часовник, в колкото поръчате в толкова Ви я доставят. Обмислях дали да не махна една звезда поради това, че стаята не беше топла, водата също, но на фона на всичко останало това далеч не наруши спокойствието и престоя ни в хотела. Фоайето и лобито са прекрасно декорирани, разполага и с билярдна маса.
 
Николай получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Николай получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Николай написа ревю за Гранд Хотел Банско****
Спокойно и уютно място за почивка, отдих в комбинация с няколко вида сауни, басейни и джакузи. Прекрасен Lounge Bar и страхотна атмосфера във всяко кътче от хотела. Ресторанта предоставя огромен избор от храна до най-малката глезотия за малки и големи.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)