Асен

от Варна  
5
Асен написа ревю за Естрея Палас и Резиденс хотели
Този път останах напълно доволен от услугата. Водата в басейна беше 33 градуса, а не както друг път 28-29. Храната беше вкусна и напитките ОК.
 
Асен получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Estreya Residence****, защото е лоялен клиент.
3
Асен написа ревю за Prestige Hotel & Aquapark
Хотела е супер. Стаите са просторни (бяхме заявили стая без тераса, но бяхме приятно изненадани като ни настаниха в стая с такава). Храната и напитките като за Олинклузив са качествени и разнообразни, пиците и сладоледа, които дават почти целия ден са вкусни. Не давам 5 звезди само защото вътрешният басейн беше с хладка вода (28°С) и едно семейство от компанията буквално беше нападнато от орда мравки в стаята си. Ако не бяха тези неприятни моменти, бих дал твърдо 5 звезди!
2
Асен написа ревю за Естрея Палас и Резиденс хотели
Не си струва парите. Басейнът е хладен (29-30°С). За плуване става, но не и за отпускане. Помещенията на СПА центъра са студени. Храната не е лоша, но не е с качеството, което трябва да бъде за този хотел. По-скоро е тип закусвалня.
3
Асен написа ревю за Естрея Палас и Резиденс хотели
При една и съща цена от лятото, не си струва посещението. Басейнът е само един и не е подходящ за ниски кора, които не могат да плуват. Темп. на водата 32°С. Алкохол липсва. Храната на обяд е оскъдна без избор, но не е лоша. Машината за вино "не работеше" и се налагаше жената от бара да стои в ресторанта и да носи вино отгоре. Машината за бира също не работеше и освен вино, друг избор няма. В парната баня липсва пара, сауната не е достатъчно загрята. Шкафчетата в съблекалните не се заключват.
5
Всичко беше на високо ниво. Храната много разнообразна и отлична, анимацията забавна, алкохола приличен, стаята широка и удобна. Персонала е основно от украински бежанци, но не се натрапват и са незабележими, а когато са, са учтиви и усмихнати.
Само 2 минуса: Водата във вътрешният басейн беше хладка - 27°С и имаше предизборно мероприятие на ГЕРБ, като хотела беше пълен с негови активисти и членове от Силистра. Притеснявах се, че ще слушам тъпи предизборни агитации, но за щастие те отсъстваха.
3
Асен написа ревю за Естрея Палас и Резиденс хотели
Не слагам 5 звезди заради това, че от външните басейни, единият беше оставен на самотек. Непочистен и пълен със студена вода. И това, по-добрия от двата, с детско отделение. Също и тангентора, който се предлага като екстра към ваучера не работи. Също и бъчвата при външните басейни е оставена на съдбата. Комплекса като цяло е изключително добър, но трябва да се обърне внимание на поддръжката му. Леко занемарен изглежда. Иначе храната е на ниво, както и алкохолните и безалкохолни напитки.
4
Асен написа ревю за Royal Grand Hotel and SPA****
Хотела е почти отличен. Храната и напитките са разнообразни и много добри. Спа центъра е просторен и има всичко необходимо. Недостатък е малкият закрит басейн. В зависимост от изгледа, стаите варират като размер. При предишна резервация през Букинг, стаята беше по-просторна с по-голяма баня и кът за почивка.
Недостатък е високата цена на паркинга и пропусквателната система през него. При напускане се проверява стаята и чак тогава си свободен (излишно чакане). Иначе няма изкарване на колата.
 
Асен получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
2
Асен написа ревю за Prestige Hotel & Aquapark
Задоволително. Комплекса е от две хотелски тела с един ресторант, който беше препълнен като градски автобус в час пик. Храната и алкохола са задоволителни, кафето е под всякаква критика. Епидемични мерки - пълна трагедия. В целия комплекс нямаше един диспенсер за дезинфекциране, който да работи. Дезинфекцията на маси и столове - същата работа. Топлия басейн беше хладен, джакузито - смрад. Пред очите ми едно дете за малко да се удави на пързалките. Реакция на "спасителите" - нулева.
3
Асен написа ревю за Best Western PLUS Premium Inn
В общи линии всичко беше ОК. Храната доста добра, персонала изключително отзивчив, хотела чист, стаите чисти и ароматизирани. Лошото е, че подвеждат клиентите с басейна. Водата наистина е по-топла от въздуха навън, но в никакъв случай не може да се нарече отопляем басейн. Температурата и е 22-23°С, същата като в началото на юни по морето. Доста хора отидохме подготвени за басейн, а някои точно заради басейна и изненадата беше доста неприятна. Хотела е летен и не е подготвен за късна есен/зима.
 
Асен получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Асен получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
 
Асен получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
 
Асен получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)