Милена

от София  
5
Милена написа ревю за Ажур Пико
Чудесна постановка със страхотна актьорска игра!Ненчо Илчев и Мария Сапунджиева са великани,но Кирил Ефремов не им отстъпва по нищо!Сълзи до смях със сюжетната линия :"Двама са малко,трима са много",но и сериозна равносметка какво социално животно е човек и на какво е готов за малко любов!
5
Милена написа ревю за Театър БОНИНИ
Страхотна комедия,свежа,актуална,пиперлива,но без да прекрачва границата на добрия вкус!Отличен актьорски състав,начело с Геро и Димитър Живков,страхотното семейство Бонин и не само красивата,но й много талантлива Рада Кайрякова.
5
Милена написа ревю за Държавна опера Пловдив
Невероятна атмосфера като на рок-концерт,гласът на Славин Славчев не отстъпва на този на Фреди,а за музикантите съм без думи...Не само Дони,Венко и Славчо от Фондацията/БТР,но и виртуозите от пловдивската опера.
А мултимедията,която бяха направили за "Барселона ме накара да настроена!
 
Милена получава значка Ранно пиле, рано пее, защото си грабна ваучер по първи петли!
5
Милена написа ревю за Театър 199
Трима души с три рамки за прозорец успяха да предадат дълбоката душевност на руската душа,накараха ме да се смея и да се замисля за същността на битието.Страхотни Мария Сапунджиева и Съни Сънински.
5
Милена написа ревю за МГТ "Зад канала"
Страхотна постановка,а Малинко и Геро са феноменални!Гарантирани час и половина смях
5
Милена написа ревю за Тicketportal.bg
Невероятна атмосфера,истинско рок-събитие
2
Имах доста по-големи очаквания от постановката.Единствено актьорския състав я спасява,иначе сюжетът е банален и е пълен с клишета.
5
Страхотна постановка,два часа минават неусетно,без човек да скучае дори за миг!Великолепна актьорска игра,като над всички блестеше Калин Сърменов!Постановка,която бих гледала отново!
5
Невероятно остроумна политическа сатира,актуална за днешния момент и за всеки премиер,без значение на коя държава е начело.
Страхотен актьорски състав,особено Мариан Бачев и Къци Лафазанов.Смях през сълзи,а в съзнанието остават култови фрази като"ние сме политици,а не владици"и какво е Еко активист
5
Страхотна постановка,2:30 преминаха неусетно,без да скучаеш нито за миг.Свеж сюжет,остроумен диалог и безброй забавни ситуации,но големият плюс на постановката без съмнение са актьорите.Всички без изключение изиграват перфектно образите си,като несъмнено голямата звезда е Калин Сърменов.
 
Милена получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Милена получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
 
Милена получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
 
Милена получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
 
Милена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Styx Silver, защото е лоялен клиент.
 
Милена получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)