Васил

 
 
Васил получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
2
Васил написа ревю за Парк хотел Арбанаси****
Централно отопление, докато работеше духаше топъл въздух в стята, но това се случваше поне за нашата стая по няколко часа на ден, през останалото време при термостат на макс климатика духаше хладен въздух. Край басейна и спа зоната си беше меко казано студено, трябваше да се напомня на рецепция за да пуснат сауната и парната баня. 4 местно джакузи за целия хотел (успех). Спа зона за релакс, но надали СТУД. Закуска стандартно , вечеря ОК. 4 звезди само по документи, не бихме повторили!
 
Васил получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел & SPA Терма***, защото е лоялен клиент.
 
Васил получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Васил написа ревю за Kомплекс Елена
Много учтив персонал, стаите на ниво, храната е чудесна, спа зоната е съвременна и много приятна. Единствен минус е големината на вътрешния басейн, малко е малък за капацитета на хотела.
3
Васил написа ревю за Хотел Орфей*****
Стаята беше чиста но с миризма идваща от банята която не се премахна в продължение на 2 дневния престой, персонала любезен и отзивчив, от стаите до басейна по коридорите беше студено съответно не е много приятно когато си по халат и мокър. В самия басейн водата беше не много топла а в помещението на басейна си беше хладно когато излизаш мокър от басейна не се усеща комфортно. Храната нормална като навсякъде прави впечатление че имаха мед от пита който беше вкусен
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)