Давид

 
 
Давид получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
5
Давид написа ревю за Urocite.bg
Човекът, на когото подарих ваучера за курса по Photoshop, е изключително доволен от онлайн обучението и затова си позволявам да дам максималния брой звезди, от негово име. Поздравления за организаторите и успех им пожелавам!
 
Давид получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Давид написа ревю за Хотел Хийт
Качеството и количеството на услугите, посочени в информационната част на офертата, отговарят като цяло на цената за ваучер от 34,90 лв. за нощувка със закуска.
 
Давид получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Urocite.bg, защото е лоялен клиент.
 
Давид получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Urocite.bg, защото е лоялен клиент.
 
Давид получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
5
Давид написа ревю за Бутиков хотел History
Приказка!
5
Давид написа ревю за Бабината Кухня
Точни в доставката на изключително качествена храна. Цялото ни семейство е благодарно не само за вкусните ястия, но и за изненадата от свитъка със специалното пожелание до питката. Бъдете живи и здрави, "Бабината кухня", и щастлива Коледа! А и до нови срещи с някоя бъдеща оферта. ;-)
 
Давид получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Давид написа ревю за Georgalas Sun Beach Villa
Райско място, с качествено обслужване! 5-те звезди, които тук давам, всъщност са поне 10. Надявам се и за лято/2020 да има подобна оферта, като предложението ми е новите ваучери да включват и вечеря също така. С чудесни спомени съм от почивката ни в Georgalas Sun Beach Villa тази година и с удоволствие бих посетил отново, заедно със семейството, роднини или приятели. Препоръчвам с две ръце и вилата, и хотела, а и апартаментите, които се намират на около 200-250 м. от основния комплекс!
 
Давид получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Давид получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
 
Давид получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Почивка на Халкидики! 2, 3 или 4 нощувки за до четирима - на плажа в Неа Каликратия!