Zuzi

 
4
Zuzi написа ревю за Kомплекс Елена
Доволни сме от обслужването като цяло. Само стаите може да са една идея по-чисти /недай си Боже да изтървете нещо под леглото- там не е чистено с месеци/. Обслужването в ресторанта е на ниво -сервитьорите са любезни и бързи. Храната е добра, готвят вкусно, ние бяхме с ваучер на тристепенно меню, което е предостатъчно да се нахрани човек.
Вътрешният басейн беше топъл, но определено 2рия ден от престоя ни бяха прекалили с хлора, чак ми пареше на очите от изпаренията.
 
Zuzi получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от English Language Academy, защото е лоялен клиент.
 
Zuzi получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
1
Zuzi написа ревю за Семеен хотел Жаки**
Разочаровани сме! Никаква организация!
Не препоръчвам! Платихме си уж за почивка, но си изхабихме нервите с неуредени резервации... имайки предвид, че говорих с управителката 3 пъти, накрая ни ,,уредили" нощувки в друг хотел без наше знание! И ни поставят пред свършен факт! Буквално с куфарите в ръце онемяхме пред това посрещане.
В "уредения" ни хотел, без малко да ни настанят в стая без климатик.... и още куп неуредици! Никога повече там! Не си давайте парите, за да Ви опропастят почивката!
5
Zuzi написа ревю за Kомплекс Елена
Доволни сме от престоя в хотела. В стаите е топло и чисто. Храната е вкусна и разнообразна. СПА центъра, като цяло е ОК, но водата в басейна не беше много топла. Бихме посетили отново.
 
Zuzi получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Zuzi написа ревю за Семеен хотел Черният щъркел
Прекрасно място!Спокойно и уютно местенце идеално за тези, които искат да избягат от градския шум. Изключително любезен и отзивчив персонал, стаите са чисти и поддържани. Храната е вкусна. Препоръчвам!Задължително ще посетим отново.
 
Zuzi получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)